Actueel

177 berichten
 1. Nieuwsbericht
  6 december 2021

  Nieuwe subsidieregelingen groen en economisch herstel landbouw uitgesteld

  Enkele weken geleden kondigde RVO twee nieuwe, zeer interessante subsidieregelingen gericht op een groen en economisch herstel van de landbouw aan. De openstelling van beide regelingen is uitgesteld.
 2. Artikel

  Sbv-regeling steun in de rug voor innovatieve boeren

  ‘Met de Sbv-regeling laat de overheid zien dat ze innovatie in de veehouderij wil stimuleren. Er zijn kansen om emissies, zoals ammoniak te reduceren via innovatieve stallen of managementmaatregelen.
 3. Nieuwsbericht
  1 december 2021

  Ook in 2022 Tel mee met Taal voor ontwikkeling basisvaardigheden

  Om goed én veilig te kunnen functioneren hebben uw medewerkers voldoende basisvaardigheden nodig op het gebied van taal, rekenen en digitalisering. Maak gebruik van de subsidie Tel mee met Taal.
 4. Nieuwsbericht
  22 november 2021

  Ga nu samen voor SLIM

  Vindt u het belangrijk te investeren in de kennis en groei van uw medewerkers? En wilt u dat samen met andere organisaties doen? Dan kunt u vanaf maart de SLIM-subsidie aanvragen.
 5. Nieuwsbericht
  11 november 2021

  Nieuwe ronde Sbv-regeling, dit zijn de wijzigingen

  Wilt u als veehouder investeren in een duurzame stal en minder schadelijke stoffen uitstoten? Vanaf 22 november kunt u de Sbv-regeling aanvragen. Let op: de subsidie is op een aantal punten gewijzigd.
 6. Nieuwsbericht
  9 november 2021

  Meer voordeel MIA in 2022. Investering uitstellen?

  Om uw belastingdruk te verlagen, kunt u dit jaar nog investeren in duurzame bedrijfsmiddelen. Maar omdat de voordeelpercentages van de MIA in 2022 omhoog gaan, kan uitstellen aantrekkelijk zijn.
 7. Nieuwsbericht
  9 november 2021

  Subsidie voor valorisatie en kennisontwikkeling Noord-Nederland geopend

  De subsidie Valorisatie en Kennisontwikkeling is geopend. Interessant voor mkb’ers in Noord-Nederland die bedrijven en kennisinstellingen willen helpen kansrijke producten en diensten te ontwikkelen.
 8. Nieuwsbericht
  8 november 2021

  Financier uw innovatie met Innovatiekrediet

  Voor baanbrekende innovaties is vaak veel geld nodig. Maar lang niet elke ondernemer heeft de financiële ruimte om de benodigde investeringen te doen. Innovatiekrediet biedt mogelijkheden.
 9. Nieuwsbericht

  Veel mogelijkheden nieuwe investeringsregeling landbouw

  Op zoek naar subsidie voor investering in een agrarisch bedrijfsmiddel? De nieuwe, eenmalige subsidie Investeren in groen-economisch herstel biedt heel interessante mogelijkheden!