Actueel

187 berichten
 1. Nieuwsbericht

  Duurzaam innoveren in 2022: de stimuleringsmaatregelen

  In de Miljoenennota ligt de focus net als vorig jaar op duurzaamheid, innovatie en herstel van de economie. Weten waar uw kansen liggen? Een overzicht van de maatregelen.
 2. Nieuwsbericht
  21 september 2021

  Subsidie voor innovatie in de visserij

  Innovators in de visserij opgelet: u kunt weer subsidie aanvragen voor het verduurzamen van de sector. De regeling IPC Visserij richt zich op het ontwikkelen van innovatieve vangst- en kweekmethodes.
 3. Nieuwsbericht
  15 september 2021

  Eurostars-programma geopend voor internationale O&O-projecten

  Bent u mkb’er in de hightech onderzoeks- en ontwikkelingssector? Investeert u in innovatieve R&D-projecten en werkt u hiervoor samen met internationale partners? Het Eurostars-programma is geopend!
 4. Nieuwsbericht

  Populariteit MIT-subsidie vraagt om hoogstaand projectplan

  Tot begin september was het mogelijk MIT R&D-subsidie aan te vragen. Er zijn weer enorm veel aanvragen gedaan. Een kwalitatief hoogstaand plan is een must.
 5. Artikel

  MIT Haalbaarheid: voordelen en voorwaarden op een rij

  Subsidiekansen voor innovatieve mkb' ers.
 6. Nieuwsbericht
  10 september 2021

  Subsidie voor transitie naar duurzame, circulaire koolstofsystemen

  Doet u onderzoek naar circulaire kunststoffen of biogrondstoffen? En wilt u hiermee een bijdrage leveren aan de reductie van de CO2-uitstoot? NWO heeft een nieuwe subsidieregeling gepubliceerd.
 7. Nieuwsbericht
  30 augustus 2021

  Goed idee voor het mkb? Daarvoor is MKB Idee!

  Mkb’ers lopen regelmatig tegen belemmeringen aan als zij willen investeren in hun personeel. Ziet u als mkb-ondernemer een oplossing voor zo’n belemmering? Maak dan gebruik van de subsidie MKB Idee.
 8. Artikel

  Maatlat Duurzame Paardenhouderij start vanaf 2022

  De paardenhouderij is al vele jaren de enige in de veehouderijsector die geen gebruik kan maken van fiscale voordelen bij investeringen in huisvestingssystemen. Hierin komt nu verandering.
 9. Nieuwsbericht
  25 augustus 2021

  Impuls voor maakindustrie met subsidie R&D Mobiliteitssectoren

  De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten in de maakindustrie. De overheid wil voor een impuls zorgen met de subsidieregeling R&D Mobiliteitssectoren.