Actueel

175 berichten
 1. Nieuwsbericht

  Subsidie voor dataoplossingen klimaatmitigatie en -adaptatie

  Ontwikkelt u oplossingen gericht op de informatievoorziening rond klimaatmitigatie en -adaptatie? U kunt met subsidie een haalbaarheidsonderzoek doen als u gebruikmaakt van satellietdata.
 2. Nieuwsbericht

  Op weg naar natuurinclusieve landbouw? Extra kansen subsidie!

  Collega-landbouwers inspireren om over te stappen op natuurinclusieve landbouw? Het subsidieprogramma Transitie veehouderij komt met de nieuwe regeling: Inspiratiebedrijven natuurinclusieve landbouw.
 3. Nieuwsbericht

  Lancering European Innovation Council EIC

  De Europese Commissie heeft de European Innovation Council (EIC) gelanceerd. Het budget van € 10 miljard laat zien dat de ambities groot zijn.
 4. Nieuwsbericht

  Subsidie SEBA voor aanschaf elektrische bestelauto’s zeer populair

  Op 15 maart is de nieuwe subsidieregeling SEBA voor de aanschaf van elektrische bestelauto’s opengegaan. De regeling is heel populair. Wacht dus niet te lang met uw aanvraag.
 5. Nieuwsbericht

  Dit voorjaar weer POP3-subsidie voor Brabantse innovaties

  Wilt u in Brabant werken aan innovaties die de productiviteit en duurzaamheid van de landbouw- of agrifoodsector verbeteren? Maak gebruik van de POP3-subsidie Samenwerking in het kader van EIP.
 6. Nieuwsbericht

  Visserij duurzaam innoveren? Doe het met MIT-subsidie

  Bedrijven uit de visserijsector treffen steeds meer duurzame maatregelen. De zorg voor ons milieu staat hoog op de agenda.
 7. Artikel

  Internationaal ondernemen met DHI-subsidie 2021

  In 2021 is het weer mogelijk om DHI-subsidie aan te vagen voor ondernemers met internationale ambities en interesse in buitenlandse markten.
 8. Nieuwsbericht

  MIT-Zuid open voor haalbaarheids- en R&D-projecten

  Wilt u een haalbaarheidsonderzoek uitvoeren? Of werkt u in samenwerkingsverband aan een R&D project? Dan is de regeling MIT-Zuid interessant voor u. De openstellingsdata zijn nu bekend.
 9. Nieuwsbericht

  Aanvragen LIFE vanaf begin zomer 2021

  Het LIFE-programma is een Europees programma gericht op het verbeteren van de kwaliteit van natuur en omgeving. Ook in 2021 gaat dit interessante programma open voor aanvragen.