Actueel

144 berichten
 1. Nieuwsbericht

  Subsidie voor samenwerken aan gezonde kalverketen

  Wilt u als ondernemer investeren in een gezonde en duurzame kalverketen? Dan biedt het POP3 programma nu een nieuwe subsidie. Let op: alleen samenwerkingsverbanden kunnen een aanvraag indienen.
 2. Nieuwsbericht

  Subsidie AanZET voor elektrische vrachtwagens ruim overvraagd

  Op 9 mei opende de subsidie AanZET. Ondernemers die wilden investeren in emissieloze vrachtwagens, konden subsidie aanvragen. Er zijn veel meer aanvragen dan het budget toelaat.
 3. Nieuwsbericht

  Innovatiekracht vergroten met subsidies

  De technologische maakindustrie is altijd bezig om haar innovatiekracht te vergroten. Het Rijk en het Operationeel Programma OP bieden twee subsidies om innovatieve samenwerkingsprojecten te financieren.
 4. Referentie

  Startup Flikweert verovert markt met aardappelsorteermachine

  De broers Martijn en Stefan Flikweert en hun neef Lars ontwikkelden een aardappelsorteermachine. Hun bedrijf Flikweert Vision groeit snel. Wij helpen ze om die groei in goede banen te leiden.
 5. Artikel

  Internationaal innoveren met Eurostars

  Werkt u als mkb’er aan onderzoek en ontwikkeling van een nieuw product, procedé of nieuwe dienst? En doet u dat samen met een internationale partner? Dan is Eurostars een interessante subsidie.
 6. Nieuwsbericht
  28 april 2022

  Subsidie voor zero-emissie trucks, de transportsector AanZET

  Wilt u uw bedrijf verduurzamen met de aanschaf van elektrische of waterstof-elektrische vrachtwagens? Er is een nieuwe subsidie: de Aanschafsubsidie Zero Emissie Trucks: AanZet.
 7. Nieuwsbericht
  28 april 2022

  Subsidie voor tuinders die investeren in duurzaamheid

  U kunt weer subsidie aanvragen voor de verduurzaming van uw kassen. Wilt u investeren in energie-efficiëntie of het opwekken van duurzame energie? Check de EG- en MEI-regeling.
 8. Nieuwsbericht
  26 april 2022

  Innovation Fund voor innovatieve koolstofarme technologieën

  Werkt u aan een uiterst innovatieve ontwikkeling om uitstoot van broeikasgassen te beperken? En bent u in de laatste fase van het innovatieproces? Het Innovation Fund komt met een nieuwe subsidie.
 9. Nieuwsbericht

  Samen werken aan personeelsontwikkeling met SLIM-subsidie

  Vanaf 1 juni 2022 kunt u samen met andere mkb'ers weer SLIM-subsidie aanvragen. Bijvoorbeeld voor het laten opstellen van een ontwikkelingsplan of het ontwerpen van een nieuwe leermethode.