Actueel

148 messages
 1. Artikel

  Nieuwe openstellingen Investeringsfonds Rivierenland

  Het regionaal investeringsfonds Rivierenland wil de drie speerpunten die de regio sterk maken, extra stimuleren tot ontwikkeling.
 2. Artikel

  Zes vragen over subsidiekansen voor een circulaire economie

  Naar aanleiding van het webinar ‘Subsidiekansen voor een circulaire economie’ ontvingen we veel vragen. Wij beantwoorden zes van deze vragen voor u.
 3. Nieuwsbericht

  Subsidie MOOI: sluit uw project hierbij aan?

  De nieuwe subsidieregeling MOOI voor klimaatinnovatie is inmiddels officieel gepubliceerd. Nu kunt u tot op detailniveau kijken of uw project aansluit bij de door de overheid gestelde criteria. 
 4. Nieuwsbericht

  MIT-Zuid: wijzigingen 2020

  De populaire subsidieregeling Mkb-innovatiestimulering Topsectoren (MIT-Zuid) voor innovatietrajecten heeft ook in 2020 weer twee openstellingen. Bekijk uw subsidiemogelijkheden.
 5. Artikel

  Subsidiekansen voor de insectensector

  Het aantal insectenkwekers en bedrijven betrokken bij de insectverwerkende industrie in Nederland stijgt gestaag. Binnen de insectensector bestaan verschillende subsidiekansen.
 6. Nieuwsbericht
  14 februari 2020

  Subsidie voor aanschaf elektrische auto

  De elektrische auto heeft de toekomst, aldus de overheid. Om de elektrische auto voor een breed publiek toegankelijk te maken, gaat de overheid de aanschaf van deze voertuigen ook extra stimuleren. 
 7. Artikel

  Subsidie voor glastuinbouwers die investeren in energie-efficiëntie

  Bent u een glastuinbouwer en wilt u investeren om de energie-efficiënte van uw onderneming te verhogen? Doe dan mee aan de subsidieregeling Energie Efficiëntie Glastuinbouw!
 8. Nieuwsbericht
  11 februari 2020

  Jaarcongres Forward Thinking: Personeel, leiderschap en innovatie

  ABAB Accountants en Adviseurs, waarvan Subsidiefocus onderdeel is, organiseert het jaarcongres Forward Thinking voor ondernemers met het thema ‘Personeel, leiderschap en innovatie’. Meld u nu aan.
 9. Nieuwsbericht
  10 februari 2020

  Nieuw Horizon2020 SME-instrument: EIC Accelerator

  Per 1 januari 2020 vervangt de EIC Accelerator het voormalige Horizon2020 SME-instrument.