Actueel

208 berichten
 1. Nieuwsbericht

  Op zoek naar de Boerderij van de Toekomst met Kansen voor West

  Kansen voor West is een samenwerkingsverband van Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Deze Randstadprovincies komen met een nieuwe subsidieregeling voor experimenten in de landbouw.
 2. Nieuwsbericht

  Verlenging looptijd MKB Idee wegens corona en grote belangstelling

  Sinds 20 oktober 2020 kunt u weer een aanvraag indienen voor MKB Idee. Zowel de looptijd van deze derde openstelling als de totale looptijd van de regeling is verlengd.
 3. Nieuwsbericht

  Meer details bekend over investeringsaftrek BIK

  De Baangerelateerde Investeringskorting BIK werd al een tijd geleden aangekondigd. Na de eerste hoofdlijnen zijn er nu meer details bekend geworden over deze nieuwe investeringsaftrek voor 2021.
 4. Nieuwsbericht

  Vergroenen binnenvaartvloot met subsidie duurzame binnenvaartmotoren

  Het vergroenen van de Nederlandse binnenvaartvloot is niet eenvoudig. De subsidieregeling duurzame binnenvaartmotoren moet helpen.
 5. Nieuwsbericht

  Innoveren voor een beter klimaat met HER+

  Om te kunnen voldoen aan de klimaatdoelen voor 2030 is veel innovatie nodig. Daarom heeft de overheid de subsidieregeling Hernieuwbare Energie (HER) verbreed tot HER+.
 6. Blog

  Fiscaal voordeel voor investeringen in welzijnsvriendelijke paardenstal

  In de paardensector is al enige tijd ophef over de toe te passen btw-tarieven bij de verhuur van paardenstallingsplaatsen. Nederland heeft de ambitie om het dierwelzijn te verhogen.
 7. Referentie

  ‘Ondersteuning leidt tot verdere ontwikkeling van mijn bedrijf’

  De eigenaar van Caprihoeve beschouwt Subsidiefocus als een afdeling van zijn bedrijf. “ Zij doen op financieel gebied wat mijn visie als ondernemer ondersteunt.”
 8. Nieuwsbericht

  SLIM-regeling ook in 2021 interessant

  Wilt u investeren in de ontwikkeling van uw medewerkers en dus in uw onderneming? Dan mag u deze subsidiekans ook in 2021 niet missen! 
 9. Artikel

  Subsidiemogelijkheden voor de geitenhouderij

  De geitenhouderij is volop in beweging en de investeringsdrang van geitenhouders neemt toe. Om dit zo aantrekkelijk mogelijk te maken, is het slim op tijd stil te staan bij de subsidiemogelijkheden.