Actueel

156 berichten
 1. Nieuwsbericht

  Subsidie voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van waterstof als energiedrager

  Waterstof vormt een van de brandstoffen voor de toekomst. De overheid stimuleert onderzoek en ontwikkeling om te zorgen dat er meer toepassingen komen voor deze nieuwe energiedrager.
 2. Artikel

  SDE+: laat dit najaar geen subsidievoordeel liggen

  Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse bedrijven in totaal miljoenen euro's aan subsidie binnen de SDE+ subsidieregeling laten liggen. Kom nu in actie.
 3. Artikel

  Subsidie voor glastuinbouwers die investeren in energie-efficiëntie

  Bent u een glastuinbouwer en wilt u investeren om de energie-efficiënte van uw onderneming te verhogen? Doe dan mee aan de regeling Energie Efficiëntie Glastuinbouw!
 4. Artikel

  Subsidie asbestsanering stopt in 2019. Kom nu in actie!

  Asbest wordt verboden, dat staat vast. De oorspronkelijk gestelde deadline blijkt echter te ambitieus.
 5. Blog

  Subsidiekansen voor ICT

  Branchebreed zijn de subsidiekansen voor de ICT-industrie de afgelopen jaren niet afgenomen. Toch ervaren veel ICT-bedrijven het verkrijgen van subsidie als steeds lastiger. Is dat ook zo?
 6. Artikel

  Investeert u al in de duurzame inzetbaarheid van uw personeel?

  Werknemers gaan steeds later met pensioen en werken dus steeds langer door. Economische en technologische ontwikkelingen vragen andere kennis en vaardigheden van uw personeel.
 7. Artikel

  Nog steeds subsidiebudget voor innovatieprojecten van mkb-ondernemingen in Oost-Nederland

  Een subsidie van het Operationeel Programma Oost (OP-Oost) kan u misschien net dat financiële steuntje in de rug geven om uw projectidee ook daadwerkelijk te starten.
 8. Blog

  Mogelijk fiscaal voordeel voor investeringen in welzijnsvriendelijke paardenstallen

  In de paardensector is al enige tijd ophef over de toe te passen btw-tarieven bij de verhuur van paardenstallingsplaatsen. Nederland heeft de ambitie om het dierwelzijn te verhogen.
 9. Artikel

  MIT Haalbaarheid: voordelen en voorwaarden op een rij

  Bent u als mkb’er van plan om een nieuw project te starten, maar wilt u eerst de technische of economische risico’s in kaart brengen?