Actueel

201 berichten
 1. Nieuwsbericht

  EHG-subsidie weer open, nu ook voor ledverlichting

  De voor glastuinbouwers heel interessante subsidieregeling Energie-efficiëntie en hernieuwbare energie glastuinbouw (EHG) is weer geopend. U kunt nu ook met subsidie investeren in ledverlichting.
 2. Nieuwsbericht

  In Drenthe eigen regeling Praktijkleren BOL- en BBL-leerlingen

  De provincie Drenthe wil leerlingen helpen die door corona geen stageplaats kunnen vinden. De provincie gaat werkgevers belonen die een stage- of werkplaats aanbieden.
 3. Nieuwsbericht

  Per 31 augustus subsidie Interreg voor energieprojecten

  Bent u ondernemer in de Euregio Maas-Rijn en wilt u een project uitvoeren gericht op het efficiënter gebruik van hulpbronnen? Vanaf 31 augustus biedt het Interreg V-A programma interessante kansen.
 4. Nieuwsbericht

  € 1,3 miljard aan WBSO-voordeel in 2020

  De WBSO is een van de bekendste regelingen om innovatie te stimuleren. In 2020 ontvingen bedrijven € 1,3 miljard aan fiscaal voordeel. Wilt u ook gebruikmaken van de WBSO? Dien uw aanvraag in!
 5. Nieuwsbericht

  SDE++ 2021: resultaten en nieuwe kansen

  De resultaten van de eerste openstellingsronde van de SDE++-regeling zijn bekendgemaakt. Ook de details van de aankomende ronde zijn gepubliceerd. De SDE++-regeling biedt ook dit jaar mooie kansen.
 6. Nieuwsbericht

  Steeds meer aanvragen Energie-investeringsaftrek

  De Energie-investeringsaftrek (EIA) heeft ervoor gezorgd dat ondernemers in 2020 jaar maar liefst € 1,7 miljard geïnvesteerd hebben in energie-efficiëntie. Ook in 2021 biedt de EIA veel voordeel.
 7. Nieuwsbericht

  Subsidie voor toerisme in Zuid-Holland

  De provincie Zuid-Holland wil investeren in de verbetering en verduurzaming van het toeristische aanbod. Bent u een ondernemer en wilt u hieraan bijdragen? Vraag voor 15 september subsidie aan.
 8. Nieuwsbericht

  Geen BIK-regeling, wel lastenverlaging

  Vanaf september zou de nieuwe Baangerelateerde Investeringskorting BIK van kracht worden. Europese goedkeuring bleef echter uit. In plaats van de BIK wil de overheid nu de AWf‑premie verlagen.
 9. Blog

  Laat u adviseren over de schatten in het subsidiebos

  Spoorzoeken was vroeger alleen leuk als je een schatkaart had of een gids die je op weg hielp. Bij het aanvragen van subsidies is het niet anders. Maak gebruik van een subsidieadviseur!