Actueel

163 messages
 1. Nieuwsbericht

  Ga nu samen voor SLIM

  Vindt u het belangrijk te investeren in de kennis en groei van uw medewerkers? En wilt u dat samen met andere organisaties doen? Dan kunt u vanaf april de SLIM subsidie aanvragen.
 2. Nieuwsbericht

  Samen met ketenpartners werken aan een circulaire economie? Vraag nu subsidie aan!

  Steeds meer bedrijven werken aan een circulaire economie. Wilt u met uw keten écht impact maken? Maak gebruik van de subsidie Circulaire ketenprojecten.
 3. Nieuwsbericht

  Subsidie digitale toepassingen voor zorg op afstand weer open

  Door de uitbraak van het coronavirus is de vraag naar digitale toepassingen op afstand sterk toegenomen. Daarom is de Stimuleringsregeling E-health Thuis uitgebreid met de SET COVID-19.
 4. Nieuwsbericht

  Subsidieregeling stikstofmaatregelen vertraagd door corona

  Veel landbouwers en producenten kijken uit naar de bekendmaking van de stimuleringsregeling voor brongerichte stikstofreducerende maatregelen. Door de coronacrisis is de openstelling uitgesteld.
 5. Nieuwsbericht

  Huurwoningen van aardgas af? Vraag subsidie aan

  De nieuwe subsidieregeling stimuleert zowel het opschalen en versnellen van het aardgasvrij maken van huurwoningen als het aansluiten van huurwoningen op warmtenetten.
 6. Nieuwsbericht

  De coronacrisis, samen komen we er doorheen

  De coronacrisis zorgt voor heftige tijden. Als ondernemer moet u er alles aan doen om de nadelige gevolgen van de crisis zoveel mogelijk te beperken. Graag helpen we u daarbij.
 7. Nieuwsbericht

  Duurzaam innoveren in landbouw en visserij? Doe het met MIT subsidie

  Bedrijven uit de landbouw en visserij treffen steeds meer duurzame maatregelen. In de sector wordt fors geïnnoveerd. De zorg voor ons milieu komt steeds hoger op de agenda te staan.
 8. Nieuwsbericht

  SMK verlengt geldigheidsduur certificaten vanwege coronacrisis

  Stichting Milieukeur (SMK), verantwoordelijk voor de uitgifte van diverse duurzaamheidskeurmerken, past haar beleid aan omtrent certificering.