Actueel

133 berichten
 1. Artikel

  Subsidie voor energiebesparende investeringen aan uw eigen huis

  Vanaf 2 september 2019 is het weer mogelijk om de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aan te vragen.
 2. Nieuwsbericht

  Vraag nu MIT R&D aan!

  Bent u die innovatieve ondernemer die samen met een andere partij wil werken aan innovatie? Dan is de regeling MKB innovatiestimulering Topsectoren (MIT) wellicht interessant voor u! 
 3. Artikel

  Subsidie voor energie- en klimaatinnovaties: DEI+

  Binnen de subsidieregeling DEI+ kunt u voor projecten gericht op het kosteneffectief reduceren van de CO2-emissie in aanmerking komen voor subsidie.
 4. Blog

  Subsidiekansen voor duurzame en circulaire bedrijfsstrategie

  Naast de CO2-heffing is er ook een wortel in de vorm van royale subsidies voor maatregelen van bedrijven in de industrie om de CO2-uitstoot te reduceren.
 5. Artikel

  Subsidiekans voor onderzoek naar CO2-reductie

  De subsidie Topsector Energiestudies Industrie is één van de maatregelen van de overheid die vorm geeft aan de uitvoering van het Klimaatakkoord.
 6. Artikel

  Maakt u al gebruik van de succesvolle WBSO-regeling?

  Veel ondernemers die zich bezighouden met onderzoek en ontwikkeling maken gebruik van het fiscaal voordeel van de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk. Maakt ook u al gebruik van dit voordeel?
 7. Nieuwsbericht

  Openstelling POP3: samenwerken voor innovatieve landbouw in Zeeland

  Bent u een landbouwer in de provincie Zeeland die zich in samenwerking bezighoudt met het praktijkrijp maken van kennis? Dan is de opengestelde POP3-regeling geschikt voor u.
 8. Nieuwsbericht

  Invulling laatste jaar subsidie Horizon 2020 bekend

  De Europese Commissie heeft bekendgemaakt hoe het laatste jaar van het Europese subsidieprogramma Horizon 2020 eruit gaat zien.
 9. Nieuwsbericht

  Bijdrage aan onderzoek naar een duurzamer voedselsysteem

  De Nationale Wetenschapsagenda heeft een nieuwe subsidieoproep gepubliceerd gericht op het verwezenlijken van de transitie naar een duurzaam voedselsysteem.