Actueel

186 messages
 1. Nieuwsbericht

  Veel investeringen duurzame bedrijfsmiddelen 2019, veel fiscaal voordeel

  In 2019 hebben ondernemers voor maar liefst € 5,4 miljard geïnvesteerd in duurzame bedrijfsmiddelen. Via de investeringsregelingen EIA en MIA heeft dit veel fiscaal voordeel opgeleverd.
 2. Nieuwsbericht

  MIT R&D ondersteunt samen innoveren binnen topsectoren

  De MIT R&D samenwerksubsidie is een regeling speciaal ter ondersteuning van industrieel onderzoek of experimentele ontwikkeling.
 3. Nieuwsbericht

  Nationale Sportinnovator Prijs 2020 weer open voor aanvragen

  In de topsport worden steeds vaker nieuwe technologieën ingezet om sportprestaties te verbeteren. Bent u bezig met de ontwikkeling van zo’n innovatie? Ding mee naar de Sport Innovator Prijs 2020!
 4. Nieuwsbericht

  ESF-subsidie voor duurzame inzetbaarheid in 2021 waarschijnlijk weer open

  Wilt u investeren in de duurzame inzetbaarheid van uw personeel? De komende jaren biedt het Europees Sociaal Fonds (ESF) weer subsidiemogelijkheden.
 5. Nieuwsbericht

  Investeren in energietransitie? Subsidie ‘Brabant geeft Energie’ helpt versnellen

  Draagt u als Brabantse ondernemer bij aan de energietransitie? Dan zijn er dit najaar nieuwe subsidiemogelijkheden binnen de subsidieregeling 'Brabant geeft Energie'.
 6. Nieuwsbericht

  Uw productielocatie verduurzamen? Doe het slim en circulair

  Bent u als ondernemer actief in Gelderland en wilt u uw productielocatie verduurzamen? Vanaf 3 augustus 2020 kunt u hiervoor subsidie aanvragen.
 7. Whitepaper

  Subsidiekansen voor een circulaire economie

  In de Klimaatwet hebben we afgesproken dat de CO2-uitstoot in 2030 met 49% teruggedrongen moet zijn. En in 2050 willen we 50% minder primaire grondstoffen verbruiken.
 8. Nieuwsbericht

  Jaarcongres Forward Thinking: Personeel, leiderschap en innovatie

  ABAB Accountants en Adviseurs, waarvan Subsidiefocus onderdeel is, organiseert het jaarcongres Forward Thinking voor ondernemers met het thema ‘Personeel, leiderschap en innovatie’. Meld u nu aan.
 9. Nieuwsbericht

  ‘The European Green Deal Call’ moet Europa verder verduurzamen

  Europa wil met het programma Green Deal zijn economie verduurzamen. Dit vergt veel onderzoek en innovatie. Om dit te kunnen financieren, komt de EU met de ‘European Green Deal Call'.