Actueel

168 messages
 1. Nieuwsbericht
  20 mei 2020

  Subsidieregeling brongerichte verduurzaming stal- en managementmaatregelen

  Wilt u als veehouder investeren om de uitstoot van vervuilende stoffen te verminderen? Dan zijn er verschillende subsidiemogelijkheden.
 2. Nieuwsbericht
  19 mei 2020

  Subsidie voor duurzame innovatieve scheepsbouw

  De scheepvaart staat voor grote uitdagingen op het gebied van verduurzaming. De subsidieregeling Duurzame Innovatieve Scheepsbouw (DIS) wordt daarom ook in 2020 weer opengesteld voor aanvragen.
 3. Whitepaper

  Circulaire economie: de subsidiekansen op een rij

  Steeds meer bedrijven leveren een bijdrage aan een circulaire economie. De overheid biedt volop subsidiekansen voor projecten op dit gebied. Download de infographic voor een overzicht.
 4. Nieuwsbericht
  12 mei 2020

  Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET): juist nu mooie kans voor uw onderneming

  Bent u een aanbieder of inkoper van zorg of ondersteuning en wilt u E-Health breder of frequenter inzetten? Dan is de SET-subsidieregeling interessant voor u.
 5. Whitepaper

  Praktijkleren: de juiste begeleiding, daar komt u verder mee

  Als ondernemer is het niet altijd makkelijk het juiste personeel te vinden. Dat is de reden dat de overheid u de mogelijkheid geeft uw medewerkers zelf op te leiden met subsidie.
 6. Blog

  Nederland naar een economie zonder afval

  Duurzaamheid en klimaat hebben effect op ons allemaal. In totaal reserveert het kabinet jaarlijks een bedrag van € 300 miljoen voor klimaatzaken.
 7. Artikel

  Fiscaal voordeel: voor elke investerende ondernemer

  Met de fiscale regelingen Energie-investeringsaftrek (EIA) en Milieu-investeringsaftrek (MIA) kunt u behoorlijk fiscaal voordeel behalen.
 8. Nieuwsbericht
  7 mei 2020

  Subsidiekansen voor de horeca in 2020

  De overheid stimuleert horecaondernemers graag om te investeren. Zowel in duurzaamheid en innovatie, als in de ontwikkeling van personeel. In 2020 zijn er weer veel subsidiemogelijkheden.
 9. Nieuwsbericht
  7 mei 2020

  LIFE-subsidieprogramma investeert € 400 miljoen in klimaat en milieu

  LIFE is een Europees subsidieprogramma bedoeld voor projecten die een bijdrage leveren aan natuur, milieu en klimaat in Europa. In 2020 zijn er een meerdere interessante openstellingen.