Actueel

158 berichten
 1. Artikel

  WBSO-mededeling 2018

  Het is weer tijd om de WBSO-mededeling te doen. Deze mededeling moet uiterlijk op 31 maart 2019 bij de subsidieverstrekker zijn opgegeven.
 2. Artikel

  Innovatiekrediet: financiering voor innovatieve projecten

  Wilt u investeren in een veelbelovend, innovatief project dat hoge risico’s met zich meebrengt? U beschikt over kennis, visie en ambitie, maar heeft onvoldoende financiële middelen?
 3. Nieuwsbericht
  11 februari 2019

  Subsidie voor samenwerking duurzame innovatie landbouw in Zuid-Holland

  Bent u landbouwer in de provincie Zuid-Holland en wilt u samen met een andere partij innovaties ontwikkelen en testen om de landbouw- en voedselketen te verduurzamen?
 4. Artikel

  Europese steun in de provincie

  Met steun van de provincie en Europa stimuleert de overheid innovaties in Nederland. De subsidieregelingen kennen verschillende openstellingen.
 5. Nieuwsbericht
  8 februari 2019

  Fiscaal voordeel voor ondernemers die investeren in een elektrische auto

  Ondernemers die investeren in een elektrische bedrijfswagen of in een ander elektrisch aangedreven voertuig, kunnen ook in 2019 in aanmerking komen voor fiscaal voordeel van de Milieu-Investeringsa
 6. Artikel

  LimburgMakers: subsidie voor ondernemers in Limburg

  Voor ondernemers in de provincie Limburg zijn er verschillende subsidiemogelijkheden om hun concurrentiepositie te verbeteren. Subsidiefocus informeert u over de subsidiemogelijkheden van het programm
 7. Nieuwsbericht
  7 februari 2019

  Subsidie voor samenwerking met Britse partners

  Het Europese subsidieprogramma Interreg 2 Zeeën investeert ruim € 240 miljoen in samenwerkingsprojecten van Nederlandse, Britse en eventueel Franse of Belgische partners op het gebied van innovatie
 8. Artikel

  De RVV Verduurzaming opent 1 februari: kom nu in actie!

  Na maanden van voorbereidingen opent subsidieregeling Vermindering Verhuurderheffing Verduurzaming (RVV Verduurzaming) op 1 februari.
 9. Artikel

  Subsidie voor het verlagen van grondstofverbruik in de proces- en maakindustrie

  Richt u zich, met een Belgische partij, op verduurzaming en een schonere proces- en maakindustrie, dan komt u in aanmerking voor de INTERREG-regeling GIST.