Actueel

210 berichten
 1. Nieuwsbericht

  Ga nu samen voor SLIM

  Vindt u het belangrijk te investeren in de kennis en groei van uw medewerkers? En wilt u dat samen met andere organisaties doen? Dan kunt u vanaf maart de SLIM-subsidie aanvragen.
 2. Artikel

  Subsidie voor het verduurzamen van uw bedrijfspand

  Om een deel van de kosten voor de investeringen voor de verduurzaming van uw bedrijfspand te vergoeden, zijn er verschillende instrumenten.
 3. Referentie

  De SLIM-subsidie helpt om onze branche te moderniseren

  De podologiebranche naar een hoger niveau tillen: dat is het doel van Roland Koks, directeur van de Academie voor Podologie. De SLIM-subsidie gaat hem daarbij helpen.
 4. Referentie

  Demonstratie energiemonitor IRIS, met dank aan OPZuid-subsidie

  In de zomer van 2021 worden de eerste tachtig woningen uitgerust met de nieuwe energiemonitor IRIS. Subsidiefocus vroeg de OPZuid-subsidie aan voor dit innovatieve demonstratieproject.
 5. Nieuwsbericht

  ISDE-subsidie voor zakelijke gebruikers die investeren in zonnepanelen

  Per 2021 is de bekende Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) uitgebreid. En dat biedt interessante kansen voor zakelijke gebruikers die willen investeren in zonnepanelen.
 6. Nieuwsbericht

  ISDE maakt investeren in duurzaamheid nog interessanter in 2021

  De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) is vernieuwd. En dat biedt interessante kansen. Wilt u investeren in verduurzaming of energieopwekking? Dit zijn de mogelijkheden.
 7. Whitepaper

  Fiscaal voordeel Maatlat Duurzame Veehouderij

  Bent u veehouder en bent u van plan om een nieuwe stal te bouwen of een bestaande stal te verbouwen? De Maatlat Duurzame Veehouderij levert fiscaal voordeel op.
 8. Nieuwsbericht

  Subsidiekansen voor de horeca in 2021

  De overheid stimuleert horecaondernemers graag om te investeren. Zowel in duurzaamheid en innovatie, als in de ontwikkeling van personeel. In 2021 zijn er weer veel subsidiemogelijkheden.
 9. Nieuwsbericht

  Energielijst 2021 biedt interessante kansen voor Agrosector

  De nieuwe Energielijst voor 2021 is bekend. Op de lijst staan alle bedrijfsmiddelen die in aanmerking komen voor de Energie-investeringsaftrek. Aantrekkelijk voordeel voor Agro-sector!