Actueel

140 berichten
 1. Nieuwsbericht

  POP3-regeling fysieke investeringen erg populair

  Afgelopen periode konden landbouwers in Limburg, Zeeland en Brabant subsidie aanvragen binnen de regeling POP3 Fysieke investeringen. Hier was veel belangstelling voor.
 2. Nieuwsbericht

  Subsidie voor mkb-bedrijven in de regio Eindhoven

  Wilt u als mkb-ondernemer uit de regio Eindhoven samen met tenminste één andere partij uit de regio een nieuw product of proces ontwikkelen?
 3. Nieuwsbericht

  Asbestsubsidie 2018 nu echt op

  Het beschikbare budget voor het uitkeren van asbestsubsidie is definitief uitgeput voor 2018. Het is wel verstandig alsnog uw aanvraag in te dienen.
 4. Nieuwsbericht

  Prijsvraag voor oplossingen voor sociale innovatie-uitdagingen

  In 2019 deelt de Europese Commissie € 5 miljoen prijzengeld uit aan ontwikkelaars van oplossingen voor sociale innovatie-uitdagingen gebaseerd op Distributed Ledger Technology (DLT). 
 5. Nieuwsbericht

  Energie-investeringsaftrek in 2019 naar 45%

  De Energie-investeringsaftrek (EIA) is een populaire fiscale subsidieregeling voor ondernemers.
 6. Nieuwsbericht

  Nieuwe subsidiekans in 2019 voor bouw en onderhoud van sportaccommodaties

  Heeft u als sportstichting, sportvereniging of gemeente plannen om in het nieuwe jaar te investeren in uw sportaccommodatie?
 7. Artikel

  In drie stappen voorbereid op een WBSO-controlebezoek

  Wanneer u een S&O-verklaring hebt ontvangen, bestaat de kans dat de subsidieverstrekker (RVO.nl) contact met u opneemt voor een WBSO-controlebezoek. Zo bereidt u zich hier het best op voor.
 8. Artikel

  Subsidie voor digitalisering binnen Smart Industries met een grensoverschrijdend karakter

  Als onderdeel van de INTERREG subsidieregeling tussen Duitsland en Nederland is Digipro opengesteld speciaal voor grensoverschrijdende uitwisseling van kennis op het gebied van Smart Industries.
 9. Artikel

  DHI-subsidie weer open voor mkb-ondernemers met internationale ambitie

  De DHI-subsidie is een subsidie van de Nederlandse overheid voor mkb-ondernemers om de export van goederen, diensten en technologieën te stimuleren.