Artikelen

65 artikelen
 1. Blog

  Laat u adviseren over de schatten in het subsidiebos

  Spoorzoeken was vroeger alleen leuk als je een schatkaart had of een gids die je op weg hielp. Bij het aanvragen van subsidies is het niet anders. Maak gebruik van een subsidieadviseur!
 2. Referentie

  Subsidie MKB Idee voor eigen opleiding De Romein

  De Romein Infra en Milieu vroeg met Subsidiefocus de subsidie MKB Idee aan. Mét succes: onlangs werd de subsidie van € 124.999 toegekend. De aanvraag werd van alle 231 aanvragen als best beoordeeld!
 3. Referentie

  ‘Branchekennis is onmisbaar’

  De provincie Zeeland verleende de initiatiefnemers onlangs een subsidie van € 50.000 voor het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie.
 4. Artikel

  Internationaal ondernemen met DHI-subsidie 2021

  In 2021 is het weer mogelijk om DHI-subsidie aan te vagen voor ondernemers met internationale ambities en interesse in buitenlandse markten.
 5. Artikel

  Extra subsidie praktijkleren voor landbouw, horeca en recreatie

  Er is extra subsidie voor praktijkleren beschikbaar voor ondernemers in de branches landbouw, horeca en recreatie.
 6. Artikel

  Shortlist Milieu-investeringsaftrek en Vamil 2021

  Wilt u investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen? Op onze shortlist ziet u snel of u in aanmerking komt voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA) of Vamil.
 7. Artikel

  Shortlist Energie-investeringsaftrek 2021

  Wilt u investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen? Op onze shortlist ziet u snel of u in aanmerking komt voor de Energie-investeringsaftrek (EIA).
 8. Referentie

  MIT-subsidie belangrijk voor jong bedrijf dat vernieuwend wil zijn

  Bij Next Level Electronics werken ze hard aan de ontwikkeling van een PCB elektromotor. Subsidiefocus vroeg de MIT-subsidie aan voor het haalbaarheidsonderzoek. Voor NLE heel belangrijk.
 9. Referentie

  Subsidie voor haalbaarheidsstudie geeft waterstofproject een boost

  Als het om duurzaamheid gaat, lopen ze bij H4A graag voorop. In 2022 moet de eerste vrachtwagen van het bedrijf op waterstof rijden. Subsidiefocus vroeg de subsidie Zeeland in stroomversnelling aan.