Artikelen

81 artikelen
 1. Artikel

  Subsidie voor het verduurzamen van uw bedrijfspand

  Om een deel van de kosten voor de investeringen voor de verduurzaming van uw bedrijfspand te vergoeden, zijn er verschillende instrumenten.
 2. Referentie

  De SLIM-subsidie helpt om onze branche te moderniseren

  De podologiebranche naar een hoger niveau tillen: dat is het doel van Roland Koks, directeur van de Academie voor Podologie. De SLIM-subsidie gaat hem daarbij helpen.
 3. Referentie

  Demonstratie energiemonitor IRIS, met dank aan OPZuid-subsidie

  In de zomer van 2021 worden de eerste tachtig woningen uitgerust met de nieuwe energiemonitor IRIS. Subsidiefocus vroeg de OPZuid-subsidie aan voor dit innovatieve demonstratieproject.
 4. Artikel

  Subsidiekansen voor de insectensector

  Het aantal insectenkwekers en bedrijven betrokken bij de insectverwerkende industrie in Nederland stijgt gestaag. Binnen de insectensector bestaan verschillende subsidiekansen.
 5. Artikel

  Subsidie voor nationale en Europese innovatieprojecten

  De Nederlandse en Europese overheid willen vindingrijke ondernemers stimuleren om te blijven innoveren. Om de onzekerheid van deze investeringen te verminderen, zijn er verschillende subsidies.
 6. Artikel

  Zes jaar POP3: de kansen en resultaten voor landbouwers

  Vanaf 2021 start het nieuwe plattelandsontwikkelingsprogramma POP3+. POP3 heeft de afgelopen jaren veel betekend voor landbouwers. Een overzicht in cijfers én een vooruitblik op de nieuwe regeling.
 7. Referentie

  ‘Samen hebben we het ESF-project tot een goed einde gebracht’

  Als interim HR-manager houdt Tomas de Rooij zich vaak bezig met projecten gericht op duurzame inzetbaarheid van personeel. Afgelopen jaar voerde hij zo'n project voor het eerst met ESF-subsidie uit.
 8. Artikel

  Extra subsidie praktijkleren voor landbouw, horeca en recreatie

  Er is extra subsidie voor praktijkleren beschikbaar voor ondernemers in de branches landbouw, horeca en recreatie.
 9. Referentie

  Veredelingskennis Subsidiefocus maakt WBSO-traject makkelijker

  Bij DSV Zaden ontvangen ze al jaren WBSO-subsidie. In het verleden kostten die trajecten veel tijd en energie. Nu gaat dat een stuk beter. “Bij Subsidiefocus snappen ze waar wij mee bezig zijn.”