Artikelen

25 artikelen
 1. Referentie

  Dankzij POP3-subsidie nieuwe biologische pluimveestal voor Jos Mans

  De 12.000 leghennen van Jos Mans hebben sinds 2021 meer ruimte om te scharrelen. Zijn nieuwe biologische stal voldoet aan de nieuwste Europese wetgeving. De POP3-subsidie maakte het mogelijk.
 2. Artikel

  Een toekomstgerichte organisatie? Laat een innovatiescan uitvoeren

  Als ondernemer is het belangrijk continu in te spelen op veranderingen. Maar welke innovatieve stappen zijn daarvoor nodig? En hoe zorgt u ervoor dat die ook gezet worden? Doe de innovatiescan.
 3. Artikel

  SLIM-aanvraag goedgekeurd? Vijf tips voor een succesvol traject

  Per 1 september kunt u weer SLIM-subsidie aanvragen. Maar let op: de projecteisen zijn streng. Voldoet u hier niet aan, dan kunt u na afronding van uw project naar uw subsidie fluiten. Vijf tips.
 4. Artikel

  Internationaal innoveren met Eurostars

  Werkt u als mkb’er aan onderzoek en ontwikkeling van een nieuw product, procedé of nieuwe dienst? En doet u dat samen met een internationale partner? Dan is Eurostars een interessante subsidie.
 5. Artikel

  Circulaire economie: wat is het en hoe ondersteunt de overheid?

  Circulaire economie: het is een term die veel voorbijkomt. Maar wat houdt circulaire economie eigenlijk precies in? En hoe helpt de overheid ondernemers om de stap naar circulair ondernemen te zetten?
 6. Referentie

  Startup Flikweert verovert markt met aardappelsorteermachine

  De broers Martijn en Stefan Flikweert en hun neef Lars ontwikkelden een aardappelsorteermachine. Hun bedrijf Flikweert Vision groeit snel. Wij helpen ze om die groei in goede banen te leiden.
 7. Blog

  Slim zakelijk investeren in zonnepanelen

  Als u zakelijk wilt investeren in het opwekken van duurzame energie zijn er tal van subsidiemogelijkheden. Een overzicht.
 8. Referentie

  Bedrijven met zero-waste ambities in de rij voor Seenons IT-platform

  Een wereld zonder afval, dat is het doel van Seenons. Via hun IT-platform koppelen ze bedrijven met afval aan organisaties die er grondstoffen van maken. Het bedrijf groeit hard. Subsidies helpen.
 9. Artikel

  Aanschaf elektrisch wagenpark? Check de stimuleringsmaatregelen 2022

  Elektrisch rijden wordt zakelijk populairder. Wilt u investeren in elektrisch vervoer? Let op: de voorwaarden voor fiscaal voordeel en subsidie zijn gewijzigd.