Artikelen

76 artikelen
 1. Artikel

  Subsidie voor investeringen Limburgse landbouwers

  De provincie Limburg wil landbouwers met subsidie stimuleren om te investeren in het meten van emissies uit bestaande stallen.
 2. Referentie

  ‘De subsidie helpt om je businesscase te realiseren’

  "De subsidie helpt je om zo’n businesscase te realiseren. Het is een mooie manier om ontwikkeling te versnellen. Anders had het wel jaren langer geduurd."
 3. Artikel

  Treft u energiebesparende maatregelen?

  Bedrijven die onder het Activiteitenbesluit vallen, moeten vanaf 1 juli 2019 voldoen aan de ‘Informatieplicht energiebesparing’.
 4. Artikel

  Plantveredeling: innovatieve sector met subsidiekansen

  De Nederlandse overheid stimuleert de veredelingssector met verschillende subsidiemogelijkheden.
 5. Artikel

  Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET)

  Met de Stimuleringsregeling E-Health Thuis wil het ministerie inzetten op het op grotere schaal toepassen en structureel aanbieden van E-Health toepassingen
 6. Artikel

  Europese subsidie voor internationale samenwerking

  De Europese Unie stelt binnen INTERREG een nieuwe subsidie open, de INTERREG Noord-West voor landen in Noord-West Europa.
 7. Artikel

  Subsidie voor veelbelovende zorg

  Biedt u een zorgoplossing buiten het basispakket, maar die als effectief ten opzichte van de standaard- of gebruikelijke behandeling kan worden beschouwd?
 8. Artikel

  Investeert u al in de duurzame inzetbaarheid van uw personeel?

  Werknemers gaan steeds later met pensioen en werken dus steeds langer door. Economische en technologische ontwikkelingen vragen andere kennis en vaardigheden van uw personeel.
 9. Artikel

  MIT Haalbaarheid: voordelen en voorwaarden op een rij

  Bent u als mkb’er van plan om een nieuw project te starten, maar wilt u eerst de technische of economische risico’s in kaart brengen?