Artikelen

76 artikelen
 1. Artikel

  In drie stappen voorbereid op een WBSO-controlebezoek

  Wanneer u een S&O-verklaring hebt ontvangen, bestaat de kans dat de subsidieverstrekker (RVO.nl) contact met u opneemt voor een WBSO-controlebezoek. Zo bereidt u zich hier het best op voor.
 2. Artikel

  Subsidie voor digitalisering binnen Smart Industries met een grensoverschrijdend karakter

  Als onderdeel van de INTERREG subsidieregeling tussen Duitsland en Nederland is Digipro opengesteld speciaal voor grensoverschrijdende uitwisseling van kennis op het gebied van Smart Industries.
 3. Artikel

  DHI-subsidie weer open voor mkb-ondernemers met internationale ambitie

  De DHI-subsidie is een subsidie van de Nederlandse overheid voor mkb-ondernemers om de export van goederen, diensten en technologieën te stimuleren.
 4. Artikel

  Breng uw R&D innovatie naar de markt met Eurostars

  Voor mkb’ers die versneld nieuwe, zeer innovatieve processen, producten of diensten op de markt willen brengen, kan het Eurostars-programma een interessante regeling zijn.
 5. Artikel

  Subsidie voor de taalontwikkeling van uw werknemers

  Heeft u als werkgever te maken met laaggeletterde medewerkers? Dan is de subsidieregeling Tel mee met Taal wellicht interessant voor u.
 6. Artikel

  Subsidie voor zorginstellingen die investeren in energiebesparing en duurzame energie

  Wilt u als zorginstelling investeren in energiebesparing en het gebruik van duurzame energie? Dan is er nu een nieuwe subsidieregeling voor u beschikbaar.
 7. Artikel

  Nieuwe subsidiekans voor landbouwers in Gelderland

  Bent u landbouwer in provincie Gelderland en wilt u investeren in de modernisering van en innovatie op uw onderneming? Dan kunt u gebruikmaken van de nieuwe subsidieregeling van provincie Gelderland.
 8. Artikel

  Ook komend schooljaar subsidie voor werkgevers die praktijkleerplaatsen aanbieden

  Heeft u in het afgelopen schooljaar een leerwerkplaats aangeboden aan een student? Vraag dan nu subsidie aan voor de begeleiding die u heeft gegeven. De regeling is open tot 17 september 2018.
 9. Artikel

  Najaarsronde SDE+: subsidiemogelijkheden voor opwekken duurzame energie

  Heeft uw bedrijf plannen om te investeren in het opwekken van duurzame energie? Dan zijn er in het najaar van 2018 subsidiemogelijkheden voor u binnen de regeling Stimulering Duurzame Energie (SDE+).