Artikelen

60 artikelen
 1. Artikel

  MIT Haalbaarheid: voordelen en voorwaarden op een rij

  Subsidiekansen voor innovatieve mkb' ers.
 2. Artikel

  Maatlat Duurzame Paardenhouderij start vanaf 2022

  De paardenhouderij is al vele jaren de enige in de veehouderijsector die geen gebruik kan maken van fiscale voordelen bij investeringen in huisvestingssystemen. Hierin komt nu verandering.
 3. Blog

  Laat u adviseren over de schatten in het subsidiebos

  Spoorzoeken was vroeger alleen leuk als je een schatkaart had of een gids die je op weg hielp. Bij het aanvragen van subsidies is het niet anders. Maak gebruik van een subsidieadviseur!
 4. Referentie

  Subsidie MKB Idee voor eigen opleiding De Romein

  De Romein Infra en Milieu vroeg met Subsidiefocus de subsidie MKB Idee aan. Mét succes: onlangs werd de subsidie van € 124.999 toegekend. De aanvraag werd van alle 231 aanvragen als best beoordeeld!
 5. Artikel

  Subsidie voor het verduurzamen van uw bedrijfspand

  Om een deel van de kosten voor de investeringen voor de verduurzaming van uw bedrijfspand te vergoeden, zijn er verschillende instrumenten.
 6. Referentie

  Veredelingskennis Subsidiefocus maakt WBSO-traject makkelijker

  Bij DSV Zaden ontvangen ze al jaren WBSO-subsidie. In het verleden kostten die trajecten veel tijd en energie. Nu gaat dat een stuk beter. “Bij Subsidiefocus snappen ze waar wij mee bezig zijn.”
 7. Artikel

  Europese steun in de provincie

  Met steun van de provincie en Europa stimuleert de overheid innovaties in Nederland. De subsidieregelingen kennen verschillende openstellingen.
 8. Referentie

  'Wij hebben er geen omkijken naar'

  Om de innovaties te kunnen financieren, ontving het bedrijf, in samenwerking met Subsidiefocus, al enkele subsidies. “Je hebt een klik nodig om samen succes te boeken.”
 9. Artikel

  In drie stappen voorbereid op een WBSO-controlebezoek

  Wanneer u een S&O-verklaring hebt ontvangen, bestaat de kans dat de subsidieverstrekker (RVO) contact met u opneemt voor een WBSO-controlebezoek. Zo bereidt u zich hier het best op voor.