Artikelen

80 artikelen
 1. Artikel

  Innovatiekrediet: financiering van baanbrekende projecten

  Het Innovatiekrediet is een risicodragende, achtergestelde geldlening van de overheid om een baanbrekend ontwikkelingstraject te financieren.
 2. Artikel

  Subsidie voor nationale en Europese innovatieprojecten

  De Nederlandse en Europese overheid willen vindingrijke ondernemers stimuleren om te blijven innoveren. Om de onzekerheid van deze investeringen te verminderen, zijn er verschillende subsidies.
 3. Artikel

  Investeringssubsidie voor emissiereductie fijnstof

  Pluimveehouders die willen investeren in emissiereductie kunnen gebruikmaken van de investeringsmodule van de regeling brongerichte verduurzaming voor stal- en managementmaatregelen (Sbv).
 4. Artikel

  Extra subsidie praktijkleren voor landbouw, horeca en recreatie

  Er is extra subsidie voor praktijkleren beschikbaar voor ondernemers in de branches landbouw, horeca en recreatie.
 5. Referentie

  Met nieuwste afvalsorteerlijn klaar voor de toekomst

  Sinke Recycling houdt zich al meer dan 40 jaar bezig met de verwerking van afval. De recyclebranche kijkt met grote belangstelling uit naar de lancering van de nieuwe afvalsorteerlijn.
 6. Referentie

  ‘Dankzij het doorzettingsvermogen van Subsidiefocus kregen we subsidie’

  Buskens is erg tevreden over de samenwerking met Subsidiefocus. “Zeker over het doorzettingsvermogen van Dick waardoor de aanvraag nogmaals is ingediend."
 7. Referentie

  ‘We hebben al substantiële subsidiebedragen ontvangen’

  Florensis is een veredelaar van plantenrassen en leverancier van uitgangsmateriaal, gespecialiseerd in eenjarige planten, potplanten, primula’s, violen, vaste planten en snijbloemen.
 8. Referentie

  'We hebben al een aantal succesverhalen'

  Woonveste investeert in duurzaam vastgoed en leefbaarheid in buurten en wijken in haar werkgebied. “De samenwerking met Subsidiefocus creëerde bewustwording.”
 9. Blog

  Nederland naar een economie zonder afval

  Duurzaamheid en klimaat hebben effect op ons allemaal. In totaal reserveert het kabinet jaarlijks een bedrag van € 300 miljoen voor klimaatzaken.