Artikelen

64 artikelen
 1. Artikel

  Internationaal ondernemen met DHI-subsidie 2021

  In 2021 is het weer mogelijk om DHI-subsidie aan te vagen voor ondernemers met internationale ambities en interesse in buitenlandse markten.
 2. Artikel

  Shortlist Milieu-investeringsaftrek en Vamil 2021

  Wilt u investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen? Op onze shortlist ziet u snel of u in aanmerking komt voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA) of Vamil.
 3. Artikel

  Shortlist Energie-investeringsaftrek 2021

  Wilt u investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen? Op onze shortlist ziet u snel of u in aanmerking komt voor de Energie-investeringsaftrek (EIA).
 4. Referentie

  MIT-subsidie belangrijk voor jong bedrijf dat vernieuwend wil zijn

  Bij Next Level Electronics werken ze hard aan de ontwikkeling van een PCB elektromotor. Subsidiefocus vroeg de MIT-subsidie aan voor het haalbaarheidsonderzoek. Voor NLE heel belangrijk.
 5. Referentie

  Subsidie voor haalbaarheidsstudie geeft waterstofproject een boost

  Als het om duurzaamheid gaat, lopen ze bij H4A graag voorop. In 2022 moet de eerste vrachtwagen van het bedrijf op waterstof rijden. Subsidiefocus vroeg de subsidie Zeeland in stroomversnelling aan.
 6. Artikel

  Subsidie voor circulaire economie of CO2 reductie? Check uw kansen

  Bestaan er binnen uw organisatie plannen om maatregelen te nemen op het gebied van CO2-reductie of de circulaire economie? Er zijn veel subsidiemogelijkheden. Een kans om niet te laten liggen.
 7. Blog

  Zakelijk investeren in zonnepanelen nog slim?

  U kunt er als ondernemer voor kiezen ook zelf te investeren in een duurzaam energieproductiemiddel, maar is dat nog wel slim?
 8. Artikel

  Investeert u al in de duurzame inzetbaarheid van uw personeel?

  Investeert u al in de duurzame inzetbaarheid van uw personeel? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor subsidie!
 9. Artikel

  Subsidie voor veelbelovende zorg

  Biedt u een zorgoplossing buiten het basispakket, maar die als effectief ten opzichte van de standaard- of gebruikelijke behandeling kan worden beschouwd?