Artikelen

59 artikelen
 1. Artikel

  Sbv-regeling steun in de rug voor innovatieve boeren

  ‘Met de Sbv-regeling laat de overheid zien dat ze innovatie in de veehouderij wil stimuleren. Er zijn kansen om emissies, zoals ammoniak te reduceren via innovatieve stallen of managementmaatregelen.
 2. Referentie

  De SLIM-subsidie helpt om onze branche te moderniseren

  De podologiebranche naar een hoger niveau tillen: dat is het doel van Roland Koks, directeur van de Academie voor Podologie. De SLIM-subsidie gaat hem daarbij helpen.
 3. Referentie

  Subsidie MKB Idee voor eigen opleiding De Romein

  De Romein Infra en Milieu vroeg met Subsidiefocus de subsidie MKB Idee aan. Mét succes: onlangs werd de subsidie van € 124.999 toegekend. De aanvraag werd van alle 231 aanvragen als best beoordeeld!
 4. Artikel

  MIT Haalbaarheid: voordelen en voorwaarden op een rij

  Subsidiekansen voor innovatieve mkb' ers.
 5. Artikel

  Fiscaal voordeel: voor elke investerende ondernemer

  Met de fiscale regelingen Energie-investeringsaftrek (EIA) en Milieu-investeringsaftrek (MIA) kunt u behoorlijk fiscaal voordeel behalen.
 6. Artikel

  Maatlat Duurzame Paardenhouderij start vanaf 2022

  De paardenhouderij is al vele jaren de enige in de veehouderijsector die geen gebruik kan maken van fiscale voordelen bij investeringen in huisvestingssystemen. Hierin komt nu verandering.
 7. Blog

  Laat u adviseren over de schatten in het subsidiebos

  Spoorzoeken was vroeger alleen leuk als je een schatkaart had of een gids die je op weg hielp. Bij het aanvragen van subsidies is het niet anders. Maak gebruik van een subsidieadviseur!
 8. Referentie

  'We hebben al een aantal succesverhalen'

  Woonveste investeert in duurzaam vastgoed en leefbaarheid in buurten en wijken in haar werkgebied. “De samenwerking met Subsidiefocus creëerde bewustwording.”
 9. Artikel

  Subsidie voor het verduurzamen van uw bedrijfspand

  Om een deel van de kosten voor de investeringen voor de verduurzaming van uw bedrijfspand te vergoeden, zijn er verschillende instrumenten.