Artikelen

56 artikelen
 1. Referentie

  Startup Flikweert verovert markt met aardappelsorteermachine

  De broers Martijn en Stefan Flikweert en hun neef Lars ontwikkelden een aardappelsorteermachine. Hun bedrijf Flikweert Vision groeit snel. Wij helpen ze om die groei in goede banen te leiden.
 2. Artikel

  Internationaal innoveren met Eurostars

  Werkt u als mkb’er aan onderzoek en ontwikkeling van een nieuw product, procedé of nieuwe dienst? En doet u dat samen met een internationale partner? Dan is Eurostars een interessante subsidie.
 3. Blog

  Zakelijk investeren in zonnepanelen nog slim?

  U kunt er als ondernemer voor kiezen ook zelf te investeren in een duurzaam energieproductiemiddel, maar is dat nog wel slim?
 4. Artikel

  MIT Haalbaarheid: voordelen en voorwaarden op een rij

  Subsidiekansen voor innovatieve mkb' ers.
 5. Referentie

  Bedrijven met zero-waste ambities in de rij voor Seenons IT-platform

  Een wereld zonder afval, dat is het doel van Seenons. Via hun IT-platform koppelen ze bedrijven met afval aan organisaties die er grondstoffen van maken. Het bedrijf groeit hard. Subsidies helpen.
 6. Blog

  Europees Groen Herstelfonds gesloten, de tussenstand

  Voor landbouwers werd februari beheerst door de vraag voor welk bedrijfsmiddel zij het best de EHF-regeling konden aanvragen. Op 14 februari sloot de subsidie. Tijd om de tussenstand op te maken.
 7. Artikel

  In drie stappen voorbereid op een WBSO-controlebezoek

  Wanneer u een S&O-verklaring hebt ontvangen, bestaat de kans dat de subsidieverstrekker (RVO) contact met u opneemt voor een WBSO-controlebezoek. Zo bereidt u zich hier het best op voor.
 8. Artikel

  Wat gebeurt er met uw WBSO-aanvraag?

  Subsidiefocus vraagt de subsidie Wet Bevordering Speur- & Ontwikkelingswerk (WBSO) al jaren met succes aan voor vele klanten. Daarom nemen wij u mee in het proces na het indienen van de aanvraag
 9. Artikel

  Sbv-regeling steun in de rug voor innovatieve boeren

  ‘Met de Sbv-regeling laat de overheid zien dat ze innovatie in de veehouderij wil stimuleren. Er zijn kansen om emissies, zoals ammoniak te reduceren via innovatieve stallen of managementmaatregelen.