Artikelen

78 artikelen
 1. Artikel

  Economie en innovatie Noord-Brabant

  Ben u ondernemer in Brabant? Deelt u de ambitie van Brabant om bij de top van kennis- en innovatieregio’s in Europa te horen?
 2. Artikel

  Breng uw R&D innovatie naar de markt met Eurostars

  Voor mkb’ers die versneld nieuwe, zeer innovatieve processen, producten of diensten op de markt willen brengen, kan het Eurostars-programma een interessante regeling zijn.
 3. Artikel

  RVV Verduurzaming voor woningcorporaties opvolger STEP-subsidie

  Vanwege de grote overvraging van de STEP-subsidie, besloot het kabinet om deze subsidie om te vormen tot de RVV Verduurzaming.
 4. Artikel

  Verbreding SDE+: subsidie voor CO2-reductie

  Vanaf 2020 verandert de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+) in de Stimuleringsregeling Duurzame Energietransitie (SDE++).
 5. Artikel

  OPZuid: subsidie voor innovatie

  OPZuid stelt de nieuwe subsidie 'Versterking Innovatiesysteem’ open. Bedrijven, kennisinstellingen en steden kunnen subsidie ontvangen voor innovatie.
 6. Artikel

  Plantveredeling: innovatieve sector met subsidiekansen

  De Nederlandse overheid stimuleert de veredelingssector met verschillende subsidiemogelijkheden.
 7. Artikel

  WBSO-aftrek tweede schijf alsnog verhoogd

  De Tweede Kamer heeft onlangs een motie aangenomen om de voor 2020 geplande verhoging van het WBSO-tarief een jaar te vervroegen.
 8. Artikel

  Subsidie voor samenwerking over de grens

  Richt u zich, met een Belgische partij, op verduurzaming en een schonere proces- en maakindustrie, dan komt u in aanmerking voor de INTERREG-regeling GIST.
 9. Blog

  Subsidiekansen voor ICT

  Branchebreed zijn de subsidiekansen voor de ICT-industrie de afgelopen jaren niet afgenomen. Toch ervaren veel ICT-bedrijven het verkrijgen van subsidie als steeds lastiger. Is dat ook zo?