Artikelen

58 artikelen
 1. Artikel

  Landbouwers in Zeeland opgelet! Investeringssubsidie nu geopend

  De provincie Zeeland heeft speciaal voor landbouwers een investeringssubsidieregeling geopend.
 2. Referentie

  Dankzij POP3-subsidie nieuwe biologische pluimveestal voor Jos Mans

  De 12.000 leghennen van Jos Mans hebben sinds 2021 meer ruimte om te scharrelen. Zijn nieuwe biologische stal voldoet aan de nieuwste Europese wetgeving. De POP3-subsidie maakte het mogelijk.
 3. Artikel

  Een toekomstgerichte organisatie? Laat een innovatiescan uitvoeren

  Als ondernemer is het belangrijk continu in te spelen op veranderingen. Maar welke innovatieve stappen zijn daarvoor nodig? En hoe zorgt u ervoor dat die ook gezet worden? Doe de innovatiescan.
 4. Artikel

  SLIM-aanvraag goedgekeurd? Vijf tips voor een succesvol traject

  Per 1 september kunt u weer SLIM-subsidie aanvragen. Maar let op: de projecteisen zijn streng. Voldoet u hier niet aan, dan kunt u na afronding van uw project naar uw subsidie fluiten. Vijf tips.
 5. Artikel

  MIT Haalbaarheid: voordelen en voorwaarden op een rij

  Subsidiekansen voor innovatieve mkb' ers.
 6. Artikel

  Internationaal innoveren met Eurostars

  Werkt u als mkb’er aan onderzoek en ontwikkeling van een nieuw product, procedé of nieuwe dienst? En doet u dat samen met een internationale partner? Dan is Eurostars een interessante subsidie.
 7. Artikel

  Zonnepanelen: de subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf

  Veel ondernemers overwegen zonnepanelen op de daken van hun bedrijfsgebouwen te installeren. Wat zijn de subsidiemogelijkheden?
 8. Artikel

  Subsidiemogelijkheden voor de geitenhouderij

  De geitenhouderij is volop in beweging en de investeringsdrang van geitenhouders neemt toe. Om dit zo aantrekkelijk mogelijk te maken, is het slim op tijd stil te staan bij de subsidiemogelijkheden.
 9. Artikel

  Circulaire economie: wat is het en hoe ondersteunt de overheid?

  Circulaire economie: het is een term die veel voorbijkomt. Maar wat houdt circulaire economie eigenlijk precies in? En hoe helpt de overheid ondernemers om de stap naar circulair ondernemen te zetten?