Nog budget beschikbaar voor klimaatinvesteringen in de industrie

28 februari 2020
Artikel

Eerder berichtten wij u over de interessante subsidie voor industriebedrijven die willen investeren in het klimaat. Heeft u nog geen aanvraag gedaan, maar wilt u wel kosteneffectief CO2- emissie reduceren? Kom dan nu in actie!

Portretfoto van Dick Uenk
Geschreven door:
Dick Uenk Manager innovatie
industrie

Klimaatsubsidie in het kort

Subsidie kan worden aangevraagd voor investeringen in materiële en immateriële activa. Belangrijk is dat kostenefficiënt wordt gewerkt aan CO2-reductie. De regeling is specifiek gericht op de investering in apparaten, systemen of technieken met een terugverdientijd van meer dan vijf jaar en waarvan de werking al minimaal drie keer in Nederland is gedemonstreerd.

Stand van zaken

De regeling is al open voor indiening vanaf 1 augustus 2019 en sluit op 30 juni 2020. In totaal is voor de openstelling een budget van € 28 miljoen gereserveerd. OP 10 februari is de stand van zaken opgemaakt: op dat moment was er voor € 8.333.097 subsidie aangevraagd en in behandeling. Inmiddels is er al € 1.477.251 aan subsidie verleend. Kortom: nog budget genoeg om ook uw project te ondersteunen, maar wacht niet te lang!

Meer informatie

Wilt u weten of uw project ook in aanmerking komt voor deze subsidie? Neem dan contact op met Dick Uenk, manager innovatie, via telefoonnummer 073 6465475 of stuur Dick een e-mail.

Ook interessant voor u: 

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Onze specialist helpt u graag verder!

Email Dick
Portretfoto van Dick Uenk
Manager innovatie
Bel
+31736465475
Icoon subsidiescan

Ontdek de subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf

Vul de subsidiescan in
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan