Subsidiekansen voor investeringen in duurzame energie

16 januari 2019
Artikel

Gaat u in 2019 investeren in een duurzame verwarmingsinstallatie? Vergeet dan niet uw beoogde installatie op subsidiemogelijkheden te controleren. 

Portretfoto Dennis Timmermans
geschreven door:
Dennis Timmermans Consultant subsidies
pellets voor pelletkachel

Investeringssubsidie voor duurzame energie

De Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) is een subsidieregeling waarmee de overheid bedrijven en particulieren stimuleert om te investeren in duurzame verwarmingsinstallaties. Ook in 2019 kunt u gebruikmaken van deze subsidieregeling.

U kunt subsidie krijgen bij de aanschaf van de volgende vier soorten installaties:

  • zonneboilers;
  • warmtepompen;
  • biomassaketels;
  • pelletkachels.

Van iedere soort installatie komen verschillende apparaten in aanmerking voor een subsidie. De hoogte van de subsidie die u kunt ontvangen is afhankelijk van het type en de energieprestatie van het specifieke apparaat. Alleen de apparaten die vermeld staan op de Apparatenlijsten van 2019 komen in aanmerking voor subsidie.

Aanvragen subsidie

De consultants van Subsidiefocus helpen u graag bij het bepalen of uw investering in aanmerking komt voor subsidie. Neem voor meer informatie over de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) contact op met Dennis Timmermans, onze consultant subsidies, via telefoonnummer 073-6465475 of mail Dennis. Hij adviseert u graag over de mogelijkheden en de voorwaarden van een succesvolle subsidieaanvraag.

Wilt u meer weten over de Investeringssubsidie Duurzame Energie? Onze specialist helpt u graag verder!

Mail Dennis
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan