'We hebben de zekerheid dat we altijd op tijd zijn'

15 maart 2021
Referentie

CNC Grondstoffen is een van Europa’s grootste leveranciers van compost en dekaarde voor de teelt van champignons. Omdat de organisatie continu bezig is met innovatie en ontwikkeling, zijn subsidies erg belangrijk. “Subsidiefocus neemt ons veel werk uit handen.”

Referentie door:
Caroline van der Horst, C4C Holding
Champignons van CNC Grondstoffen

C4C heeft zeven vestigingen in Nederland en Polen en verkoopt teeltgrondstoffen in 26 landen. De coöperatie CNC is 100% aandeelhouder van C4C. Caroline van der Horst, director Research & Development bij C4C Holding, vertelt over de samenwerking met Subsidiefocus. “Binnen het Research & Development team van CNC Grondstoffen werken wij continu aan het verbeteren van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van onze producten. Het gaat dan bijvoorbeeld om duurzamer produceren en het voorkomen van ziektes in de teelt of compost.”

Innovatie en ontwikkeling

Veel projecten van CNC komen in aanmerking voor subsidies, waaronder de WBSO. Deze Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk biedt het bedrijf een aftrekpost voor kosten en investeringen voor de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten. CNC Grondstoffen werkte al jaren samen met Subsidiefocus. Daaruit kwam ook de samenwerking van Subsidiefocus met C4C voort. Van der Horst: “Toen wij binnen mijn afdeling de subsidiemogelijkheden onderzochten, was de keuze voor Subsidiefocus een logische. Inmiddels werken we ruim vier jaar succesvol samen.”

Ontzorgen

De meerwaarde van Subsidiefocus is voor CNC Grondstoffen vooral het ontzorgen. “Subsidiefocus neemt ons veel werk uit handen. Bij een vorige werkgever deed ik alle aanvragen en beschrijvingen zelf met ondersteuning van onze administratie. Dit kostte erg veel tijd en vaak moest alles op korte termijn gebeuren. Subsidiefocus neemt mij het volledige proces uit handen.”

Toegevoegde waarde

Subsidieadviseur Roy Hoven kent de organisatie goed, geeft Van der Horst aan. “Hij weet waarmee we bezig zijn, is op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kan zo uitstekend bepalen welke projecten voor welke subsidieregeling in aanmerking komen. Hij kondigt het altijd op tijd aan als er een openstelling aankomt, zodat we samen met hem kunnen bespreken wat we doen en hij een goede aanvraag op papier kan zetten. Daarnaast hebben we de zekerheid dat we altijd op tijd zijn. Omdat ik zelf erg druk ben, is dat van grote toegevoegde waarde. En omdat we continu aan het ontwikkelen zijn, zie ik de samenwerking ook richting de toekomst positief in.”

Meer informatie

Wilt u meer weten over Subsidiefocus en over uw subsidiekansen? Neem contact op met Roy Hoven, onze manager innovatie, via telefoonnummer 073-6465475 of mail Roy. Hij adviseert u graag over de mogelijkheden en de voorwaarden van een succesvolle subsidieaanvraag.

Op de hoogte blijven van het laatste subsidienieuws? Schrijft u zich dan in voor onze e-mailnieuwsbrief.

Wilt u meer weten over uw subsidiemogelijkheden? Onze consultant helpt u graag verder!

E-mail Roy
Portretfoto van Roy Hoven
Manager Subsidiefocus
Bel
+31622464517
Icoontje whitepaper

Financieel voordeel met de WBSO

Lees wat de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk u kan opleveren
Download het whitepaper
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws
Meld u direct aan