Branches

Logistiek

Innovatie om voorop te blijven lopen

De overheid wil dat de topsector Logistiek in 2020 Europees marktleider is in de aansturing van logistieke stromen over land en water. Om dit te bereiken moet ons land een internationale toppositie bereiken in het afwikkelen van goederenstromen, een ketenregisseur zijn van (inter)nationale logistieke activiteiten en een aantrekkelijk innovatie- en vestigingsklimaat bieden voor het verladende en logistieke bedrijfsleven. Daarom zijn er voor innovatieve ontwikkelingen in deze sector diverse subsidiemogelijkheden. Onze consultants zijn op de hoogte van deze kansen en voorzien u van passend proactief advies op dit gebied.

Onze consultants beschikken over uitgebreide kennis van deze subsidiemogelijkheden en weten wat er in uw sector speelt. Hierdoor kunnen wij subsidiekansen vroegtijdig signaleren en optimaal benutten. Neem voor meer informatie contact op met Dick Uenk, manager Innovatie, via telefoonnummer 073-6465475 of e-mail Dick. Hij adviseert u graag over de mogelijkheden en de voorwaarden van een succesvolle subsidieaanvraag.

Binnen Logistiek zijn er door het jaar heen volop subsidiemogelijkheden:

Gerelateerde subsidies

 • Ondernemer met robotarm

  Mkb-innovatiestimulering Topsectoren

  Bent u als mkb-ondernemer bezig met innovatie en sluit uw project aan bij de topsectoren? Dan kunt u in aanmerking komen voor de regeling Mkb-innovatiestimulering Topsectoren (MIT).

 • Leerling-werknemer aan het werk bij praktijkleerplaats

  Praktijkleren

  Biedt u als werkgever een praktijkleerplaats aan? Dan is de subsidie voor praktijkleren mogelijk interessant voor u.

 • Ondernemer en robothand als R&D-project in het kader van WBSO

  Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk

  De fiscale stimuleringsregeling Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO) vergoedt loonkosten en overige kosten en uitgaven voor ontwikkeling.

 • Asbest verwijderen

  Asbest verwijderen

  De overheid stelt zich als doel om in 2024 al het asbest gesaneerd te hebben en probeert ondernemers met verschillende stimuleringsmogelijkheden ertoe te bewegen om hun asbest te saneren.

 • oudere werknemer maakt gebruik van subsidie voor duurzame inzetbaarheid

  Duurzame inzetbaarheid personeel

  Wilt u investeren in de duurzame inzetbaarheid van uw personeel? Dan biedt het Europees Sociaal Fonds (ESF) subsidiemogelijkheden.

 • Energie-investeringsaftrek gebruikt voor windmolens

  Energie-investeringsaftrek

  De Nederlandse overheid wil ondernemers met fiscale investeringsregelingen stimuleren om te investeren in duurzame energie en in energiebesparende technieken.

 • Ondernemer werkt aan robot

  Horizon 2020 SME-instrument

  Met het programma Horizon 2020 wil de Europese Commissie Europees onderzoek en innovatie stimuleren.

 • Groen en duurzaam met windmolens en zonnepanelen

  Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

  De subsidie voor Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) is er voor instellingen en bedrijven die willen investeren in het produceren van duurzame energie.

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan