Branches

Non-profit

Subsidiekansen voor sociale en duurzame thema's

De non-profitsector is continu in ontwikkeling. De budgetten staan onder druk en de eisen worden steeds hoger. Instellingen richten zich dan ook vaak op het verder professionaliseren van de bedrijfsvoering, efficiencyvergroting en het benutten van kansen. Subsidiefocus biedt ondersteuning aan diverse instellingen in de non-profitsector, zoals gezondheids- en zorginstellingen, scholen en woningbouw.

Subsidiekansen liggen vaak binnen het uitvoeren van projecten met sociale en duurzame thema’s. Ook zijn er altijd mogelijkheden op het gebied van personeelsbeleid en milieu- of energiebewuste investeringen. Onze consultants beschikken over uitgebreide kennis van deze subsidiemogelijkheden en weten wat er in uw sector speelt. Hierdoor kunnen wij subsidiekansen vroegtijdig signaleren en optimaal benutten.

Neem voor meer informatie contact op met Mariska Teurlings, consultant subsidies, via telefoonnummer 073-6465475 of e-mail Mariska. Hij adviseert u graag over de mogelijkheden en de voorwaarden van een succesvolle subsidieaanvraag.

Momenteel zijn er subsidiemogelijkheden binnen o.a.:

Gerelateerde subsidies

 • Leerling-werknemer aan het werk bij praktijkleerplaats

  Praktijkleren

  Biedt u als werkgever een praktijkleerplaats aan? Dan is de subsidie voor praktijkleren mogelijk interessant voor u.

 • Asbest verwijderen

  Asbest verwijderen

  De overheid stelt zich als doel om in 2024 al het asbest gesaneerd te hebben en probeert ondernemers met verschillende stimuleringsmogelijkheden ertoe te bewegen om hun asbest te saneren.

 • Energie-investeringsaftrek gebruikt voor windmolens

  Energie-investeringsaftrek

  De Nederlandse overheid wil ondernemers met fiscale investeringsregelingen stimuleren om te investeren in duurzame energie en in energiebesparende technieken.

 • oudere werknemer maakt gebruik van subsidie voor duurzame inzetbaarheid

  Duurzame inzetbaarheid personeel

  Wilt u investeren in de duurzame inzetbaarheid van uw personeel? Dan biedt het Europees Sociaal Fonds (ESF) subsidiemogelijkheden.

 • Groen en duurzaam met windmolens en zonnepanelen

  Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

  De subsidie voor Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) is er voor instellingen en bedrijven die willen investeren in het produceren van duurzame energie.

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan