Subsidies

Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3)

De regeling voor de innovatieve agrarische ondernemer

Bent u een agrarisch ondernemer met oog voor innovatie, modernisatie, duurzaamheid en efficiëntie? Het plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3) is er voor u.

Dit subsidieprogramma is onderdeel van het Europese landbouwbeleid. Het ondersteunt de verschillende Europese lidstaten in het ontwikkelen, verduurzamen en innoveren van de agrarische sector in hun land. Het plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3) loopt van 2014 tot en met 2020. De Nederlandse agrarische sector moet concurrerender ondernemen. De in het POP3-programma uitgeschreven regelingen motiveren agrarisch ondernemers met behulp van subsidie te investeren en innoveren. Momenteel zijn er verschillende openstellingen van de POP3-regeling in Brabant en Limburg.

Gerelateerde branches

 • Koeien in agrarisch landschap

  Agro

  De veehouderij kent vele uitdagingen. Schaalvergroting zet door en prijzen staan onder druk. Innovatie is van essentieel belang.

 • Onderzoeker aan de slag in de tuinbouw

  Tuinbouw en uitgangsmaterialen

  Als ondernemer in de sector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen bent u bij Subsidiefocus aan het juiste adres.

 • Aardbeien op lopende band

  Agri en Food

  Nederland loopt in de sector Agri en Food voorop op het gebied van kennis en innovatie. De sector wil deze leidende positie vasthouden en uitbouwen.

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan