Subsidie voor uw circulaire bedrijfsstrategie

Steeds meer bedrijven leveren een bijdrage aan een circulaire economie. Door bijvoorbeeld materialen terug te winnen, grondstoffen te besparen en CO2-uitstoot te reduceren. Dit soort activiteiten zijn heel belangrijk; de klimaatdoelstellingen voor 2030 liegen er tenslotte niet om. Dat is ook de reden dat de overheid volop subsidiekansen biedt voor projecten die zich richten op een circulaire bedrijfsstrategie.

Veel subsidiemogelijkheden

Streeft u naar een circulaire bedrijfsstrategie en investeert u daarvoor bijvoorbeeld in een haalbaarheidsstudie? Of werkt u aan technische ontwikkeling die ervoor moet zorgen dat uw circulaire businesscase klaargestoomd wordt voor introductie op de markt? Dan zijn er diverse subsidiemogelijkheden. Denk aan:

  • Topsector Energiestudies Industrie
  • TSE Industrie
  • MOOI
  • DEI+ Circulaire economie
  • Versnelde klimaatinvesteringen industrie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met bovenstaande subsidies? Download dan de infographic ‘Circulaire economie: de subsidiekansen op een rij’.

Meer weten

Heeft u na het lezen van de infographic nog vragen? Of wilt u nu al sparren over de subsidiemogelijkheden voor uw circulaire bedrijfsstrategie? Neem dan contact op met Boudewijn Zuijderhoudt, consultant innovatie, via telefoonnummer 073-6465337 of stuur Boudewijn een mail.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste subsidienieuws? Schrijft u zich dan in voor onze e-mailnieuwsbrief.

Wilt u meer weten over uw subsidiekansen? Onze consultant helpt u graag verder!

E-mail Boudewijn
Portretfoto van Boudewijn Zuijderhoudt
Consultant innovatie
Bel
+31736465337