Nieuws

119 nieuwsberichten
 1. Nieuwsbericht

  Ga nu samen voor SLIM

  Vindt u het belangrijk te investeren in de kennis en groei van uw medewerkers? En wilt u dat samen met andere organisaties doen? Dan kunt u vanaf maart de SLIM-subsidie aanvragen.
 2. Nieuwsbericht

  ISDE-subsidie voor zakelijke gebruikers die investeren in zonnepanelen

  Per 2021 is de bekende Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) uitgebreid. En dat biedt interessante kansen voor zakelijke gebruikers die willen investeren in zonnepanelen.
 3. Nieuwsbericht

  ISDE maakt investeren in duurzaamheid nog interessanter in 2021

  De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) is vernieuwd. En dat biedt interessante kansen. Wilt u investeren in verduurzaming of energieopwekking? Dit zijn de mogelijkheden.
 4. Nieuwsbericht

  Subsidiekansen voor de horeca in 2021

  De overheid stimuleert horecaondernemers graag om te investeren. Zowel in duurzaamheid en innovatie, als in de ontwikkeling van personeel. In 2021 zijn er weer veel subsidiemogelijkheden.
 5. Nieuwsbericht

  Energielijst 2021 biedt interessante kansen voor Agrosector

  De nieuwe Energielijst voor 2021 is bekend. Op de lijst staan alle bedrijfsmiddelen die in aanmerking komen voor de Energie-investeringsaftrek. Aantrekkelijk voordeel voor Agro-sector!
 6. Nieuwsbericht

  Milieulijst 2021: shortlist bedrijfsmiddelen voor Agrosector

  Wilt u snel weten of het bedrijfsmiddel dat u wilt aanschaffen op de Milieulijst 2021 staat? Check onze shortlist voor uw fiscaal voordeel.
 7. Nieuwsbericht

  Belangrijkste wijzigingen en kansen Milieulijst 2021 landbouw

  De Milieulijst 2021 is gepubliceerd. De lijst verandert jaarlijks en bestaat uit bedrijfsmiddelen die agrarische ondernemers bij investering fiscaal voordeel opleveren. Een overzicht.
 8. Nieuwsbericht
  23 december 2020

  Subsidiekansen voor hippische ondernemers in 2021

  Ook voor hippische ondernemers zijn er veel subsidiekansen. En dat is nu nog interessanter omdat door de coronacrisis financiële ondersteuning extra welkom kan zijn. Check uw mogelijkheden.
 9. Nieuwsbericht

  Extra openstelling OP Oost biedt innovatiekansen Q1 2021

  Van 2014 tot en met 2020 was er vanuit Europa veel budget beschikbaar voor innovatieprojecten. Niet alle provincies hebben dit budget opgemaakt. Daarom komt Op Oost met nieuwe openstellingen.