Nieuws

75 nieuwsberichten
 1. Nieuwsbericht
  20 september 2022

  Prinsjesdag: de stimuleringsmaatregelen voor 2023

  In de Miljoenennota ligt de focus, naast herstel koopkracht, op duurzaamheid, innovatie en personeelsontwikkeling. Weten waar uw subsidiekansen liggen voor 2023? Een overzicht.
 2. Nieuwsbericht
  19 september 2022

  Investeringssubsidie voor álle landbouwers

  Aan het einde van het jaar werd altijd de Jonge Landbouwersregeling opengesteld. Dit jaar is de regeling breder. Niet alleen jonge, maar álle landbouwers kunnen subsidie aanvragen voor modernisering,
 3. Nieuwsbericht

  Subsidie fysieke investeringen voor landbouwers Utrecht

  De provincie Utrecht heeft een nieuwe openstelling van de POP3-regeling Fysieke investeringen gepubliceerd. Interessant voor u?
 4. Nieuwsbericht
  15 september 2022

  Subsidie voor verduurzaming vervoersnetwerk

  Wilt u investeren in de verduurzaming van onze vervoersinfrastructuur? Dan is er nu een interessant Europees subsidieprogramma: Connecting Europe Facility (CEF).
 5. Nieuwsbericht

  Kosteneffectief verduurzamen in de industrie met VEKI-subsidie

  De regeling Versnelde Klimaatinvesteringen in de Industrie (VEKI) is open voor aanvragen. Er wordt volop gebruik van gemaakt. Wilt u uw bedrijf kosteneffectief verduurzamen? VEKI biedt mooie kansen.
 6. Nieuwsbericht

  Internationaal innoveren? Vanaf 6 januari weer Eurostars-subsidie

  Eurostars is een Europees subsidieprogramma voor mkb'ers in Hightech onderzoeks- en ontwikkelingssectoren. Vanaf 6 januari 2023 gaat Eurostars weer open. Start nu met de voorbereidingen.
 7. Nieuwsbericht

  Hoe SLIM is uw bedrijf? Vraag nu subsidie aan voor een sterkere leercultuur

  Per 1 september kunt u SLIM-subsidie aanvragen om de leercultuur in uw bedrijf te verbeteren. SLIM heeft betrekking op een passend personeelsbestand én goed begeleidingssysteem. Hoe SLIM is uw bedrijf?
 8. Nieuwsbericht
  19 augustus 2022

  Jaarcongres Forward Thinking

  ABAB, waarvan Subsidiefocus onderdeel is, organiseert ieder jaar het congres Forward Thinking. Dit jaar vindt Forward Thinking plaats op dinsdag 27 september 2022.
 9. Nieuwsbericht
  15 augustus 2022

  Investeren in energie-efficiënte glastuinbouw voor nog meer bedrijven mogelijk

  De subsidieregeling Energie-efficiënte glastuinbouw biedt dit jaar voor nog meer glastuinders kansen. Heeft u een aanvraag ingediend? Dan is de kans groot dat die alsnog goedgekeurd wordt.