Nieuws

116 nieuwsberichten
 1. Nieuwsbericht

  Innoveren voor een beter klimaat met HER+

  Om te kunnen voldoen aan de klimaatdoelen voor 2030 is veel innovatie nodig. Daarom heeft de overheid de subsidieregeling Hernieuwbare Energie (HER) verbreed tot HER+.
 2. Nieuwsbericht

  Hoofdlijnen nieuwe investeringsaftrekregeling BIK bekend

  Er komt een nieuwe investeringsregeling aan: de BIK. De BIK staat voor Baangerelateerde Investerings Korting. Met deze regeling krijgt u korting op de afdracht van uw loonheffing.
 3. Nieuwsbericht

  SDE++ open voor investeringen in duurzame energieproductie

  Wilt u investeren in hernieuwbare energie? Of een bijdrage leveren aan het terugdringen van de CO2-uitstoot? Vanaf 24 november 2020 kunt u een subsidieaanvraag indienen voor de SDE++-regeling.
 4. Nieuwsbericht
  30 september 2020

  Gezocht: nieuwe technologieën voor ‘een leven lang leren’

  Ontwikkelt u technologieën om medewerkers te ondersteunen bij ‘een leven lang leren’? En bent u op zoek naar financiering? De nieuwe openstelling van SBIR biedt alle kansen voor uw ideeën.
 5. Nieuwsbericht
  28 september 2020

  Ook in 2020 weer openstelling Jonge landbouwers regeling

  Ook in 2020 wordt de regeling Jonge landbouwers weer in alle provincies opengesteld. Doel is om landbouwers tot en met veertig jaar te stimuleren om duurzame investeringen te doen.
 6. Nieuwsbericht
  28 september 2020

  Investeren in uw personeel doet u ook in 2021 SLIM

  Wilt u investeren in de ontwikkeling van uw personeel? Ook in 2021 kunt u gedurende twee periodes een aanvraag indienen voor de SLIM-subsidie. De regeling is op een aantal punten gewijzigd.
 7. Nieuwsbericht
  24 september 2020

  Seed capital technostarters in oktober 2020 opnieuw open

  Voor veel startups is het een uitdaging voldoende kapitaal te vinden om hun innovatie te kunnen ontwikkelen en uit te rollen op de markt. De regeling Seed capital technostarters biedt uitkomst.
 8. Nieuwsbericht
  24 september 2020

  Innoveren in 2021 nog interessanter met de WBSO

  De WBSO is een van de belangrijkste fiscale regelingen gericht op het stimuleren van technische innovaties. In 2021 levert de WBSO-regeling nog meer voordeel op.
 9. Nieuwsbericht

  Ondernemen in Zeeland? Vraag nu subsidie ‘Zeeland in stroomversnelling’ aan

  Maakt u als Zeeuwse ondernemer deel uit van een samenwerkingsverband en wilt u gezamenlijk een demonstratieproject uitvoeren? Dan biedt de subsidie Zeeland in Stroomversnelling kansen.