Nieuws

79 nieuwsberichten
 1. Nieuwsbericht
  20 mei 2020

  Subsidieregeling brongerichte verduurzaming stal- en managementmaatregelen

  Wilt u als veehouder investeren om de uitstoot van vervuilende stoffen te verminderen? Dan zijn er verschillende subsidiemogelijkheden.
 2. Nieuwsbericht
  19 mei 2020

  Subsidie voor duurzame innovatieve scheepsbouw

  De scheepvaart staat voor grote uitdagingen op het gebied van verduurzaming. De subsidieregeling Duurzame Innovatieve Scheepsbouw (DIS) wordt daarom ook in 2020 weer opengesteld voor aanvragen.
 3. Nieuwsbericht
  12 mei 2020

  Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET): juist nu mooie kans voor uw onderneming

  Bent u een aanbieder of inkoper van zorg of ondersteuning en wilt u E-Health breder of frequenter inzetten? Dan is de SET-subsidieregeling interessant voor u.
 4. Nieuwsbericht
  7 mei 2020

  Subsidiekansen voor de horeca in 2020

  De overheid stimuleert horecaondernemers graag om te investeren. Zowel in duurzaamheid en innovatie, als in de ontwikkeling van personeel. In 2020 zijn er weer veel subsidiemogelijkheden.
 5. Nieuwsbericht
  7 mei 2020

  LIFE-subsidieprogramma investeert € 400 miljoen in klimaat en milieu

  LIFE is een Europees subsidieprogramma bedoeld voor projecten die een bijdrage leveren aan natuur, milieu en klimaat in Europa. In 2020 zijn er een meerdere interessante openstellingen.
 6. Nieuwsbericht
  7 mei 2020

  Toekenning subsidie Tel mee met Taal vanaf 2020 door loting

  Kunnen lezen en schrijven zijn vaardigheden die essentieel zijn op de werkvloer. Als werkgever kunt u medewerkers helpen door ze met subsidie een leertraject aan te bieden.
 7. Nieuwsbericht

  MIT R&D ondersteunt samen innoveren binnen topsectoren

  De MIT R&D samenwerksubsidie is een regeling speciaal ter ondersteuning van industrieel onderzoek of experimentele ontwikkeling.
 8. Nieuwsbericht
  30 april 2020

  Vertraging realisatie SDE+ project? Ontheffing mogelijk

  Kunt u door de coronacrisis de bouw van uw SDE+ project niet tijdig voltooien? Geen nood. Als de corona-uitbraak de reden is van de vertraging kunt u uitstel aanvragen.
 9. Nieuwsbericht
  29 april 2020

  Subsidie voor projecten in experimentele of startfase in Brabant

  De provincie Noord-Brabant opent begin mei de subsidieregeling Economie en Innovatie. Heeft u als ondernemer een innovatief idee waarmee u de regio een economische impuls kunt geven?