Nieuws

117 nieuwsberichten
 1. Nieuwsbericht
  7 oktober 2021

  NOW niet meer in mindering op Innovatiekrediet

  Ontvangt u Innovatiekrediet? Goed nieuws. De regeling is gewijzigd waardoor een eventuele NOW-uitkering niet meer in mindering gebracht wordt op uw krediet.
 2. Nieuwsbericht

  SDE-subsidie daalt door stijgende energieprijzen

  Heeft u de afgelopen jaren SDE-subsidie aangevraagd, dan ontvangt u een voorschot voor het opwekken van groene stroom. Door de stijging van de energieprijzen moet u mogelijk een deel terugbetalen.
 3. Nieuwsbericht

  Opnieuw flinke subsidiepot voor aanschaf elektrische auto’s

  Ook de komende jaren kunt u met subsidie een elektrische auto kopen. Via de SEPP-regeling komt er € 90 miljoen beschikbaar om elektrisch rijden te stimuleren.
 4. Nieuwsbericht

  Duurzaam innoveren in 2022: de stimuleringsmaatregelen

  In de Miljoenennota ligt de focus net als vorig jaar op duurzaamheid, innovatie en herstel van de economie. Weten waar uw kansen liggen? Een overzicht van de maatregelen.
 5. Nieuwsbericht

  Subsidie voor innovatie in de visserij

  Innovators in de visserij opgelet: u kunt weer subsidie aanvragen voor het verduurzamen van de sector. De regeling IPC Visserij richt zich op het ontwikkelen van innovatieve vangst- en kweekmethodes.
 6. Nieuwsbericht

  Eurostars-programma geopend voor internationale O&O-projecten

  Bent u mkb’er in de hightech onderzoeks- en ontwikkelingssector? Investeert u in innovatieve R&D-projecten en werkt u hiervoor samen met internationale partners? Het Eurostars-programma is geopend!
 7. Nieuwsbericht
  14 september 2021

  Populariteit MIT-subsidie vraagt om hoogstaand projectplan

  Tot begin september was het mogelijk MIT R&D-subsidie aan te vragen. Er zijn weer enorm veel aanvragen gedaan. Een kwalitatief hoogstaand plan is een must.
 8. Nieuwsbericht
  10 september 2021

  Subsidie voor transitie naar duurzame, circulaire koolstofsystemen

  Doet u onderzoek naar circulaire kunststoffen of biogrondstoffen? En wilt u hiermee een bijdrage leveren aan de reductie van de CO2-uitstoot? NWO heeft een nieuwe subsidieregeling gepubliceerd.
 9. Nieuwsbericht
  30 augustus 2021

  Goed idee voor het mkb? Daarvoor is MKB Idee!

  Mkb’ers lopen regelmatig tegen belemmeringen aan als zij willen investeren in hun personeel. Ziet u als mkb-ondernemer een oplossing voor zo’n belemmering? Maak dan gebruik van de subsidie MKB Idee.