Nieuws

127 nieuwsberichten
 1. Nieuwsbericht

  Meer geld voor subsidie Praktijkleren

  De regeling Praktijkleren is weer geopend voor aanvragen. Om ondernemers tegemoet te komen heeft de overheid het budget verhoogd, zowel voor het schooljaar 2020 - 2021 als 2021 – 2022.
 2. Nieuwsbericht

  Corona zorgt voor minder duurzame investeringen

  Het jaarverslag van de fiscale investeringsregelingen MIA en Vamil is verschenen. Het laat een aantal opvallende resultaten zien. De coronacrisis heeft duidelijk invloed gehad op de investeringen.
 3. Nieuwsbericht

  Meer én langer subsidie omschakeling natuurinclusieve landbouw

  Met het subsidieprogramma Transitie veehouderij stimuleert Noord-Brabant landbouwers om te schakelen naar natuurinclusieve landbouw. Het budget van de regeling is verhoogd en de deadline verlengd.
 4. Nieuwsbericht

  Subsidie voor verhogen cyberweerbaarheid

  Wilt u samen met andere bedrijven uw cyberweerbaarheid versterken? Vanaf september kunt u hiervoor de subsidie Versterking Cyberweerbaarheid aanvragen.
 5. Nieuwsbericht

  Extra budget voor POP3 in Zeeland

  Sinds april kunt u via de POP3-regeling subsidie aanvragen voor niet-productieve investeringen in water. De regeling blijkt heel populair en daarom verhoogt de provincie Zeeland het budget.
 6. Nieuwsbericht

  OIT-subsidie voor omscholing naar ICT en techniek

  Wilt u uw medewerkers de mogelijkheid bieden zich om te scholen richting techniek of ICT? Vanaf 1 september kunt u hiervoor subsidie aanvragen via de OIT-regeling.
 7. Nieuwsbericht

  Werken aan duurzame maritieme sector met EMVAF-subsidie

  Bent u actief in de maritieme sector en wilt u investeren in duurzame innovatie? Dan biedt het EMVAF, het Europees Maritiem, Visserij en Aquacultuur Fonds, interessante subsidiemogelijkheden.
 8. Nieuwsbericht

  Subsidie voor aanpassen werkplek bij structurele beperking

  Heeft u een medewerker in dienst met een structurele beperking? Of wilt u iemand aannemen? Dan hoeft aanpassing van de werkplek geen drempel meer te zijn. U kunt nu subsidie aanvragen voor de kosten.
 9. Nieuwsbericht

  Samen werken aan innovatie? Nieuwe kansen POP3+

  De komende maanden biedt het POP3-programma weer interessante subsidiemogelijkheden voor landbouwers die willen innoveren.