Nieuws

79 nieuwsberichten
 1. Nieuwsbericht
  27 juni 2022

  Concurrentievermogen versterken met OP-Zuid vanaf september

  OP-Zuid is een subsidieprogramma dat het concurrentievermogen van Zeeland, Noord-Brabant en Zeeland moet vergroten. OP-Zuid richt zich op innovatieve mkb'ers en opent naar verwachting in september.
 2. Nieuwsbericht

  Voucherregeling VPdelta+ voor klimaatadaptieve innovaties

  Ontwikkelt u als ondernemer innovatieve oplossingen voor klimaatadaptie in stedelijk gebied? Maak dan gebruik van de voucherregeling VPdelta+ van het programma Kansen voor West. De ondersteuning kan oplopen tot € 100.000 per voucher.
 3. Nieuwsbericht
  22 juni 2022

  Meer fiscaal voordeel aangevraagd via MIA en Vamil in 2021

  Afgelopen jaar hebben veel meer ondernemers gebruikgemaakt van fiscale korting via de MIA en Vamil-regeling. De jaarcijfers laten zien dat er fors meer geïnvesteerd is in duurzame bedrijfsmiddelen.
 4. Nieuwsbericht

  Budget subsidie nieuwe elektrische personenauto’s op

  Op 3 januari 2022 opende de SEPP-regeling. Via deze regeling kunnen particulieren subsidie aanvragen voor het kopen of leasen van nieuwe of gebruikte elektrische personenauto's. Eind mei was het budget voor nieuwe auto’s al op.
 5. Nieuwsbericht
  17 juni 2022

  Impuls voor maakindustrie met subsidie R&D Mobiliteitssectoren

  De coronacrisis had zijn sporen nagelaten in de maakindustrie. De overheid wil voor een impuls zorgen met de subsidieregeling R&D Mobiliteitssectoren.
 6. Nieuwsbericht

  ISDE-subsidie voor zakelijke gebruikers die investeren in zonnepanelen

  De bekende Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) is uitgebreid. En dat biedt interessante kansen voor zakelijke gebruikers die willen investeren in zonnepanelen.
 7. Nieuwsbericht
  15 juni 2022

  RIS3 bepaalt dat Zuid-Nederlandse innovaties in teken komen te staan van ‘transities’

  Zuid-Nederland heeft het nieuwe Regionale Innovatie Strategiebeleid (RIS3) voor 2021-2027 gepubliceerd. Sluit uw innovatie aan op een van de nieuwe thema’s, dan heeft u meer kans op subsidie.
 8. Nieuwsbericht
  14 juni 2022

  Steun voor opzetten internationale consortia agrifoodsector

  Het Seed Money-programma stimuleert de opstart innovatieve internationale samenwerkingsverbanden in sectoren Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.
 9. Nieuwsbericht
  12 juni 2022

  Uw vastgoed verduurzamen met subsidie

  De RVVV is een subsidieregeling die helpt bij het verduurzamen van uw vastgoed. De regeling is ook in 2022 weer open voor aanvragen.