Nieuws

7 nieuwsberichten
 1. Nieuwsbericht
  2 november 2022

  INTERREG Vlaanderen-Nederland voor groener, slimmer en socialer Europa

  De EC heeft goedkeuring gegeven aan het INTERREG Vlaanderen-Nederland programma. Dat betekent ca. € 200 miljoen voor Vlaams-Nederlandse samenwerking. Doel is een groener, slimmer en socialer Europa.
 2. Nieuwsbericht
  24 oktober 2022

  Vanaf 1 december landelijke investeringssubsidie voor alle landbouwers

  De investeringsregeling voor landbouwers was vorig jaar heel populair. Reden om de subsidie opnieuw open te stellen onder de naam Investeringsregeling POP3+. Inhoudelijk zijn er enkele wijzingen.
 3. Nieuwsbericht
  17 oktober 2022

  Voor schooljaar 2022–2023 nog één keer subsidie Praktijkleren

  Goed nieuws. U kunt in 2023 weer gebruikmaken van de subsidie Praktijkleren. Biedt u in het schooljaar 2022–2023 een praktijkleerplek aan? Dan kunt u een tegemoetkoming aanvragen.
 4. Nieuwsbericht
  6 oktober 2022

  Energiekosten omlaag? Investeer nu in verduurzamingsmaatregelen

  Veel ondernemers hebben last van hoge energieprijzen. Een goed moment om te verduurzamen. Onderzoek toont aan dat u uw investeringen nu gemiddeld drie keer sneller terugverdient. Ook subsidies helpen.
 5. Nieuwsbericht
  1 september 2022

  Internationaal innoveren? Vanaf 6 januari weer Eurostars-subsidie

  Eurostars is een Europees subsidieprogramma voor mkb'ers in Hightech onderzoeks- en ontwikkelingssectoren. Vanaf 6 januari 2023 gaat Eurostars weer open. Start nu met de voorbereidingen.
 6. Nieuwsbericht
  22 juli 2022

  Eurostars aanvragen voor onderscheidende innovatie? Vier tips

  Eurostars is een subsidieprogramma voor mkb’ers die werken aan onderscheidende technische innovaties. Kennisoverdracht en internationale samenwerking zijn een must. Vier tips voor uw aanvraag.
 7. Nieuwsbericht
  22 juni 2022

  Voucherregeling VPdelta+ voor klimaatadaptieve innovaties

  Ontwikkelt u als ondernemer innovatieve oplossingen voor klimaatadaptie in stedelijk gebied? Maak dan gebruik van de voucherregeling VPdelta+ van het programma Kansen voor West. De ondersteuning kan oplopen tot € 100.000 per voucher.