Nieuws

38 nieuwsberichten
 1. Nieuwsbericht
  2 november 2022

  INTERREG Vlaanderen-Nederland voor groener, slimmer en socialer Europa

  De EC heeft goedkeuring gegeven aan het INTERREG Vlaanderen-Nederland programma. Dat betekent ca. € 200 miljoen voor Vlaams-Nederlandse samenwerking. Doel is een groener, slimmer en socialer Europa.
 2. Nieuwsbericht
  24 oktober 2022

  Vanaf 1 december landelijke investeringssubsidie voor alle landbouwers

  De investeringsregeling voor landbouwers was vorig jaar heel populair. Reden om de subsidie opnieuw open te stellen onder de naam Investeringsregeling POP3+. Inhoudelijk zijn er enkele wijzingen.
 3. Nieuwsbericht
  17 oktober 2022

  SLIM-subsidie blijft populair om leercultuur in mkb te stimuleren

  Als mkb'er kon u tot eind september 2022 SLIM-subsidie aanvragen. De belangstelling was groot. Inmiddels heeft loting plaatsgevonden. Nu nog de inhoudelijke beoordeling.
 4. Nieuwsbericht
  17 oktober 2022

  Voor schooljaar 2022–2023 nog één keer subsidie Praktijkleren

  Goed nieuws. U kunt in 2023 weer gebruikmaken van de subsidie Praktijkleren. Biedt u in het schooljaar 2022–2023 een praktijkleerplek aan? Dan kunt u een tegemoetkoming aanvragen.
 5. Nieuwsbericht
  13 oktober 2022

  Subsidie Zeeland in Stroomversnelling weer open voor aanvragen

  De provincie Zeeland heeft opnieuw de subsidieregeling Zeeland in Stroomversnelling opengesteld. Bent u een innovatieve ondernemer gevestigd in Zeeland? Dan is de regeling zeer interessant.
 6. Nieuwsbericht
  12 oktober 2022

  Maatlat Duurzame Veehouderij in 2023 onveranderd

  Op het moment is er veel onzekerheid over de eisen en voorwaarden waar veehouders in 2023 aan moeten voldoen. Reden om de certificeringsschema’s van de MDV volgend jaar ongewijzigd te laten.
 7. Nieuwsbericht
  11 oktober 2022

  Subsidie fysieke investeringen voor Limburgse Landbouwers

  De provincie Limburg heeft de POP3 regeling Fysieke investeringen opnieuw opengesteld. Landbouwers uit Limburg kunnen per 1 november gebruikmaken van de regeling om hun bedrijf te moderniseren.
 8. Nieuwsbericht
  6 oktober 2022

  Energiekosten omlaag? Investeer nu in verduurzamingsmaatregelen

  Veel ondernemers hebben last van hoge energieprijzen. Een goed moment om te verduurzamen. Onderzoek toont aan dat u uw investeringen nu gemiddeld drie keer sneller terugverdient. Ook subsidies helpen.
 9. Nieuwsbericht
  3 oktober 2022

  Interreg Crossroads: subsidie voor duurzame samenwerkingen in de grensregio

  Het Interreg Crossroads programma krijgt een vervolg. Via dit programma kunt u subsidie aanvragen voor duurzame samenwerkingen in de grensregio. De eerste openstelling is in 2023.