Aanvraagronde MIT R&D zwaar overvraagd

19 september 2019

Op 10 september sloot de aanvraagronde voor de subsidieregeling Mkb-Innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) Zuid R&D projecten. Inmiddels is duidelijk hoeveel aanvragen tijden de gehele openstellingsperiode van deze subsidie voor innovatie door samenwerking zijn ingediend.

Portretfoto Dick Uenk
geschreven door:
Dick Uenk Manager Innovatie
MIT R&D pijlen omhoog op houtenplank

Voor de openstelling was een budget beschikbaar van € 7.324.800. Het beschikbare budget blijkt maar liefst drie keer overvraagd! In totaal zijn er 103 aanvragen gedaan door samenwerkingsverbanden. Aanvragers hebben op 3 december bericht gehad of de aanvraag is goedgekeurd.

Aanvraag MIT opstellen

Tijdens de beoordeling worden de aanvragen gerangschikt op basis van inhoudelijke kwaliteit. Het loont daarom zeker de moeite om voor het opstellen van de aanvraag een deskundige in te schakelen. 

Meer weten?

Heeft u deze MIT-subsidie aangevraagd en wilt u alvast vooruitkijken? De consultants van Subsidiefocus denken graag met u mee. Bij een mogelijke afwijzing zoeken we samen met u naar verbeterpunten of een regeling die wellicht nog beter aansluit bij uw project en/of samenwerkingsplannen. Neem contact op met Dick Uenk, manager Innovatie, via telefoonnummer 073-6465475 of e-mail Dick.

Interessant voor u

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Onze specialist helpt u graag verder!

Mail Dick
Portretfoto Dick Uenk
Manager Innovatie
Bel
073-6465475
Whitepaper Horizon 2020

Europese subsidie voor onderzoek en innovatie

Hoe komt u in aanmerking voor Horizon 2020-subsidie
Download de infographic
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan