Aanvraagronde MIT R&D zwaar overvraagd

19 september 2019

Op 10 september sloot de aanvraagronde voor de subsidieregeling Mkb-Innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) Zuid R&D projecten. Inmiddels is duidelijk hoeveel aanvragen tijden de gehele openstellingsperiode van deze subsidie voor innovatie door samenwerking zijn ingediend.

Portretfoto van Roy Hoven
Geschreven door:
Roy Hoven Manager Subsidiefocus
Pijlen omhoog op houtenplank

Voor de openstelling was een budget beschikbaar van € 7.324.800. Het beschikbare budget blijkt maar liefst drie keer overvraagd! In totaal zijn er 103 aanvragen gedaan door samenwerkingsverbanden. Aanvragers hebben op 3 december jl. bericht ontvangen of de aanvraag is goedgekeurd.

Beoordelen subsidieaanvragen MIT 

Tijdens de beoordeling worden de aanvragen gerangschikt op basis van inhoudelijke kwaliteit. Het loont daarom zeker de moeite om voor het opstellen van uw subsidieaanvraag een deskundige in te schakelen. 

Meer weten?

Heeft u deze MIT-subsidie aangevraagd en wilt u alvast vooruitkijken? De consultants van Subsidiefocus denken graag met u mee. Bij een mogelijke afwijzing zoeken we samen met u naar verbeterpunten of een regeling die wellicht nog beter aansluit bij uw project en/of samenwerkingsplannen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roy Hoven, manager innovatie, via telefoonnummer 073-6465475 of stuur Roy een e‑mail. Hij adviseert u graag over de mogelijkheden en de voorwaarden van een succesvolle subsidieaanvraag.

Op de hoogte blijven van het laatste subsidienieuws? Schrijft u zich dan in voor onze e-mailnieuwsbrief.

Wilt u meer weten over uw subsidiemogelijkheden? Onze consultant helpt u graag verder!

E-mail Roy
Portretfoto van Roy Hoven
Manager Subsidiefocus
Bel
+31736465475
Icoon subsidiescan

Ontdek de subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf

Vul de subsidiescan in
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan