Belangrijke toevoeging voor aanvragen subsidie SDE+ najaar 2019

15 juli 2019

Komend najaar opent de SDE+ subsidieregeling voor de laatste keer in zijn huidige vorm: subsidie voor het opwekken van duurzame energie. Elke openstellingsronde komen er veel aanvragen binnen voor de realisatie van PV-installaties (zonnepanelen). Dit is positief, maar door het grote aantal beoogde projecten ontstaan er knelpunten in de distributie van de opgewekte energie. Daarom is er tijdens de komende openstelling extra informatie nodig. 

Portretfoto Dennis Timmermans
geschreven door:
Dennis Timmermans Consultant subsidies
informatie over subsidie sde+

Extra informatie bij uw aanvraag

Vraagt u komend najaar SDE+-subsidie aan? Dan moet u bij de aanvraag van elektriciteitsprojecten een document van de netwerkbeheerder overleggen waaruit blijkt dat er transportcapaciteit beschikbaar is op de betreffende locatie. Deze transportindicatie moet ervoor zorgen dat de slagingskans van projecten met afgegeven SDE+ beschikkingen stijgt.

SDE+-subsidie aanvragen?

Wilt u in het najaar deelnemen aan de laatste openstelling van de SDE+-regeling? Neem dan contact op met de consultants van Subsidiefocus. 

Wilt u meer weten over de subsidie SDE+? Neem dan contact op met Dennis Timmermans via telefoonnummer 073-6465475 of stuur Dennis een mail.

Ook interessant voor u:

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Onze specialist helpt u graag verder!

Mail Dennis
Icoontje whitepaper

Financieel voordeel van de WBSO

Lees wat de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk u kan opleveren
Download het whitepaper
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan