Budgetten bekend voor Jonge Landbouwersregeling: Gelderland koploper

19 november 2020

In december opent traditiegetrouw de Jonge Landbouwersregeling. Een subsidieregeling om jonge boeren te ondersteunen bij het verduurzamen van hun bedrijf. De budgetten, die per provincie verschillen, zijn nu bijna allemaal bekend.

Portretfoto van Hans Jacobs
Geschreven door:
Hans Jacobs Manager innovatie
jonge boer

Investeringen Jonge Landbouwersregeling gelijkgetrokken 

De opening van de populaire Jonge Landbouwersregeling nadert. Dit jaar zetten de Nederlandse provincies de subsidieregeling allemaal tegelijk open, en wel op 7 december. Daarnaast zijn ook de in aanmerking komende investeringen gelijkgetrokken. In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn nu alle investeringen van de investeringslijst in elke provincie subsidiabel.

Hoeveel kans maakt u op subsidie?

De kans op goedkeuring van uw subsidieaanvraag verschilt wel meer dan andere jaren. De reden hiervoor is dat elke provincie zijn eigen budget bepaalt. En dit jaar is Gelderland koploper. Met een budget van € 1,5 miljoen heeft uw subsidieaanvraag hier de meeste kans van slagen. Landelijk bedraagt de te verkrijgen subsidie minimaal € 10.000 en maximaal € 20.000.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Jonge Landbouwersregeling? Neem dan contact op met Hans Jacobs, manager innovatie, via telefoonnummer 073-6465343 of stuur Hans een mail.

Wilt u meer weten over de Jonge Landbouwersregeling? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Hans
Portretfoto van Hans Jacobs
Manager innovatie
Bel
+31736465475
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan