Drie nieuwe openstellingen POP3-subsidie Utrecht

2 mei 2019

Bent u landbouwer in de provincie Utrecht? Dan openen er in mei voor u weer een aantal interessante subsidieregelingen. De provincie stelt namelijk drie regelingen van het POP3-programma opnieuw open voor aanvragen.

Portretfoto van Hans Jacobs
geschreven door:
Hans Jacobs Manager innovatie
POP3-subsidie

De openstellingen uit het Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3) zijn gericht op modernisering en innovatie van agrarische bedrijven. Er zijn drie mogelijkheden:

Kennisoverdracht

Wilt u nieuwe kennis over innovatieve maatregelen verspreiden? Dan past de paragraaf ‘Kennisoverdracht’ perfect bij u. U kunt subsidie ontvangen voor het organiseren en uitvoeren van kennisoverdrachtactiviteiten aan grote groepen landbouwondernemers. Bijvoorbeeld het geven van trainingen, demonstraties of workshops. De regeling staat open voor aanvragen van 27 mei 2019 tot en met 5 juli 2019 17:00.

Samenwerking voor innovaties

Bent u een landbouwer die in samenwerking wil komen tot een innovatie om de landbouw verder te brengen? Is het doel van uw project het opleveren van een beproefd en marktrijp prototype? Dan sluit de regeling ‘Samenwerking voor innovaties’ daarbij aan.

De regeling is opengesteld voor aanvragen van 27 mei tot en met 26 juli 2019 17:00.

Fysieke investeringen

Wilt u als landbouwer investeren in onroerend goed, machines of installaties die bijdragen aan duurzame landbouw of die nodig zijn voor innovatieve productiemethoden? Dan sluit deze subsidie wellicht bij uw wensen aan. De regeling ‘Fysieke investeringen’ stimuleert investeringen in systemen, installaties en machines die al worden gebruikt door de koplopers maar dus nog geen algemeen goed zijn. De regeling is open van 27 mei tot en met 26 augustus 2019 17:00.

Subsidie aanvragen

Is uw interesse gewekt? Neem dan nu alvast contact op met Hans Jacobs, manager innovatie, via telefoonnummer 073-6465475 of mail Hans. Hij informeert u graag als de exacte inhoud van deze nieuwe openstellingen bekend is.

Ook interessant voor u:

Wilt u meer weten over deze POP3-subsidies? Onze specialist helpt u graag verder!

Mail Hans
Portretfoto van Hans Jacobs
Manager innovatie
Bel
073-6465475
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan