Een innovatieve boost voor de Randstad? Kansen voor West lll

25 januari 2022

Bent u ondernemer in de Randstad en wilt u de regionale economie stimuleren? Op 1 juni 2022 opent het subsidieprogramma Kansen voor West lll. Interessant als u wilt investeren in innovatie, een koolstofarme economie of stedelijke ontwikkeling.

Portretfoto van Joost Simkens
Geschreven door:
Joost Simkens Consultant innovatie
randstad

Kansen voor West lll

In vervolg op het programma Kansen voor West ll is er nu Kansen voor West lll. Dit programma, dat loopt van 2022 tot en met 2027, richt zich op ondernemers gevestigd in de vier Randstadprovincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland en de vier grootste steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Het doel van het programma is om de economie te stimuleren door investeringen aan te jagen op zes terreinen:

  • innovatie;
  • energie-efficiëntie;
  • hernieuwbare energie;
  • circulaire economie;
  • duurzame, stedelijke ontwikkeling.

In totaal is een budget van € 237 miljoen beschikbaar. Hiervan is € 200 miljoen afkomstig uit Europa. De eerste aanvraagronde start op 1 juni 2022. Vervolgens zal er vier jaar lang twee keer per jaar een subsidieronde zijn. In elke ronde staan andere uitdagingen centraal.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Kansen voor West lll biedt? Neem contact op met Joost Simkens, consultant innovatie, via telefoonnummer +31 6 51498348 of stuur Joost een e‑mail.

Op de hoogte blijven van het laatste subsidienieuws? Schrijft u zich dan in voor onze e‑mailnieuwsbrief.

Wilt u meer weten over Kansen voor West lll? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Joost
Portretfoto van Joost Simkens
Consultant innovatie
Bel
+31651498348
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws
Meld u direct aan