Extra budget voor Zeeland in Stroomversnelling

19 november 2020

Wilt u als ondernemer in Zeeland een haalbaarheidsonderzoek of demonstratieproject uitvoeren? Dan kunt u via het programma Zeeland in Stroomversnelling subsidie aanvragen. Vanwege de populariteit van de regeling is het beschikbare budget met € 200.000 verhoogd.

Portretfoto van Boudewijn Zuijderhoudt
Geschreven door:
Boudewijn Zuijderhoudt Consultant innovatie
vlag zeeland

Samen Zeeland in Stroomversnelling aanvragen

De subsidieregeling Zeeland in Stroomversnelling is speciaal bedoeld voor partijen die gezamenlijk een haalbaarheidsonderzoek of demonstratieproject willen uitvoeren. Met de regeling wil de Zeeuwse provincie de vorming van duurzame netwerken en samenwerkingsverbanden stimuleren. De subsidie richt zich op de volgende sectoren:

  • havens en logistiek;
  • industrie en maintenance;
  • water en energie;
  • vrijetijdseconomie;
  • agro- en seafood;
  • zorg.

Hoogte van de subsidie

Voor haalbaarheidsprojecten bedraagt de subsidie 50% van de subsidiabele begroting, met een maximum van € 500.000. Voor demonstratieprojecten is dit 40%, met een maximum van € 200.000. In totaal heeft Zeeland nu € 700.000 budget beschikbaar gesteld. Wilt u een subsidieaanvraag indienen? Dat kan nog tot en met 18 december 2020.

Meer informatie

Bent u een innovatieve ondernemer en actief in de provincie Zeeland? Dan biedt deze subsidieregeling interessante kansen. Neem contact op met Boudewijn Zuijderhoudt, consultant innovatie, via telefoonnummer 073-6465337 of stuur Boudewijn een e-mail.

Wilt u meer weten over Zeeland in Stroomversnelling? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Boudewijn
Portretfoto van Boudewijn Zuijderhoudt
Consultant innovatie
Bel
+31647834872
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan