Extra openstelling Eurostars-subsidie voor mkb’ers in hightech

1 december 2020

In 2020 konden mkb’ers in de hightechsector gebruikmaken van het Eurostars 2-subsidieprogramma. Eurostars 3 is in de maak. Maar omdat dit programma nog niet klaar is, komt er een extra openstelling Eurostars voor de overgangsperiode.

Portretfoto van Joost Janssen
Geschreven door:
Joost Janssen Manager innovatie
robot

Doel Eurostars

Het Eurostars-programma ondersteunt mkb’ers bij het ontwikkelen van marktgerichte technologie voor nieuwe producten, processen of diensten. Internationale samenwerking staat hierbij centraal. Door samen te werken kunnen ondernemers namelijk hun kennis en kunde op het gebied van R&D vergroten. Innovatieprojecten vinden sneller en effectiever plaats. De time-to-market wordt verkort; de technische risico’s zijn kleiner.

Subsidieaanvraag Eurostars indienen

De extra openstelling moet nog goedgekeurd worden, maar de nieuwe oproep staat gepland voor december 2020. U kunt tot uiterlijk 4 februari 2021 uw subsidieaanvraag indienen.

Meer weten

Werkt u samen met een internationale partij aan een innovatieve ontwikkeling? En wilt u weten welke mogelijkheden het Eurostars-programma u biedt? Neem dan contact op met Joost Janssen, manager innovatie, via telefoonnummer 073-6465338 of stuur Joost een e-mail.

Wilt u meer weten over het Eurostars-programma? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Joost
Portretfoto van Joost Janssen
Manager innovatie
Bel
+31623928457
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan