Extra openstelling SDE+ in 2020

7 november 2019

Oktober en november 2019 zouden de maanden zijn waarin de SDE+ subsidieregeling voor de laatste keer ooit open zou zijn. Inmiddels is duidelijk dat er alsnog een openstelling gepland staat voor 2020.

Portretfoto Dennis Timmermans
Geschreven door:
Dennis Timmermans Consultant subsidies
Veld met zonnepanelen

Subsidie SDE+ aanvragen

In het voorjaar van 2020 wordt de Subsidie Duurzame Energieproductie (SDE+) nogmaals opengesteld. De reden hiervoor is dat diverse projecten in 2019 de noodzakelijke documenten voor het indienen van een subsidieaanvraag, niet op tijd kunnen aanleveren. Het gaat hierbij om de benodigde vergunningen die zijn vertraagd door de uitspraak over het Programma Aanpak Stikstof (PAS). Daarnaast is pas laat duidelijk geworden voor welke locaties een negatieve transportindicatie geldt. Door de regeling in het voorjaar van 2020 opnieuw open te stellen, hebben aanvragers de tijd om een nieuwe locatie te vinden en alsnog de documenten compleet te krijgen. De extra openstelling wordt gefinancierd uit het onbenutte SDE+-budget uit 2019.

Neem voor meer informatie contact op met Dennis Timmermans, consultant subsidies, via telefoonnummer 073-6465475 of stuur Dennis een mail. Hij adviseert u graag over de mogelijkheden en de voorwaarden van een succesvolle subsidieaanvraag.

Ook interessant voor u:

Op de hoogte blijven van het laatste subsidienieuws? Schrijft u zich dan in voor onze e-mailnieuwsbrief.

Wilt u meer weten over uw subsidiemogelijkheden? Dennis helpt u graag verder!

Email Dennis
Portretfoto Dennis Timmermans
Consultant subsidies
Bel
+31736465475
Icoon subsidiescan

Ontdek de subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf

Vul de subsidiescan in
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan