Investeren in energie- en klimaatinnovatie? Er is nog subsidiebudget!

2 december 2020

Bent u als ondernemer hard bezig met een innovatie op het gebied van energie en klimaat? Goed nieuws. Zowel voor de subsidieregeling DEI+ als HER+ is er nog budget beschikbaar.

Portretfoto van Joost Janssen
Geschreven door:
Joost Janssen Manager innovatie
windmolens en zonnepanelen

Subsidie DEI+ voor energie- en klimaatinnovatie

De subsidieregeling Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+) is gericht op ondernemers die financiering zoeken voor een demonstratieproject op het gebied van energie- en klimaatinnovatie. De regeling is open voor aanvragen tot en met 7 januari 2022. Wilt u uw kans op toekenning vergroten? Maak gebruik van de expertise van onze consultants!

Subsidie HER+ voor CO2-reductie

De subsidieregeling Hernieuwbare Energie (HER+) richt zich op  energietransitie. Het doel van de regeling is om kosteneffectief CO2 te reduceren. Wilt u investeren in innovatieve ontwikkelingen op het gebied van CO2-reductie? Dan kunt u tot en met 31 maart 2021 subsidie aanvragen. Voor de regeling is € 30 miljoen beschikbaar en er is nog alle ruimte om uw subsidieaanvraag in te dienen. Ook voor deze regeling geldt dat u uw kansen op toekenning vergroot als u een kwalitatief goed projectplan indient. Onze consultants adviseren u hierover graag.

Meer weten

Bent u benieuwd of de subsidieregelingen DEI+ of HER+ u kansen bieden? Neem dan contact op met Joost Janssen, manager innovatie, via telefoonnummer 073-6465338 of stuur Joost een e-mail.

Wilt u meer weten over de subsidieregelingen DEI+ en HER+? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Joost
Portretfoto van Joost Janssen
Manager innovatie
Bel
+31623928457
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan