Meer kansen SLIM-subsidie

24 augustus 2021

Bedrijven die willen investeren in de ontwikkeling van hun personeel maken graag gebruik van de SLIM-subsidie. Maar de regeling was afgelopen keren vaak overtekend. Door enkele aanpassingen is er nu meer kans op succes.

Portretfoto van Patrick Verschure
Geschreven door:
Patrick Verschure Consultant innovatie
ontwikkelen personeel

SLIM voor samenwerkingsverbanden en grootbedrijven

De openstelling van de SLIM-subsidie voor samenwerkingsverbanden en grootbedrijven was dit jaar op een aantal punten gewijzigd. Zo mocht een samenwerkingsverband deze ronde niet meer bestaan uit ondernemingen die aan elkaar verbonden waren. Waar de openstelling vorig jaar nog meer dan 100% overtekend was, werden er dit jaar niet meer aanvragen ingediend dan dat er budget beschikbaar was. En dat is goed nieuws. Alle aanvragen gaan door naar de inhoudelijke beoordeling. Naar verwachting kan het nog enkele maanden duren voordat de aanvragers een beschikking hebben ontvangen.

Subsidie voor investeringen in personeel

Wilt u als ondernemer ook investeren in de ontwikkeling van uw personeel en het creëren van een leercultuur binnen uw onderneming? Wij adviseren u graag. Omdat er jaarlijks drie aanvraagrondes zijn, kunt u vaak sneller dan verwacht een aanvraag indienen.

Ben u mkb-ondernemer? Dan kunt u in 2022 een aanvraag indienen van 1 maart tot en met 31 maart en van 1 september tot en met 30 september. Voor samenwerkingsverbanden en grootbedrijven is de regeling geopend van 1 juni tot en met 29 juli. 

Meer weten?

Wilt u weten of de SLIM-subsidie uw bedrijf mogelijkheden biedt? Neem contact op met Patrick Verschure, consultant innovatie, via telefoonnummer 073-6465475 of stuur Patrick een mail.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste subsidienieuws? Schrijft u zich dan in voor onze e-mailnieuwsbrief

Wilt u meer weten over de SLIM-subsidie? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Patrick
Portretfoto van Patrick Verschure
Consultant innovatie
Bel
+31653186164
Icoon download whitepaper SLIM regeling

Een leven lang leren en ontwikkelen? Zo maakt u slim gebruik van de SLIM regeling

Download het whitepaper
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws
Meld u direct aan