Nieuwe subsidieronde fysieke investeringen in de landbouw

10 april 2018

Bent u landbouwer in de provincie Brabant en heeft u investeringsplannen? Dan krijgt u mogelijk subsidie! De provincie Brabant heeft bekendgemaakt dat in juni de eerstvolgende openstelling plaats gaat vinden van de POP3-subsidieregeling Fysieke investeringen.

Portretfoto van Hans Jacobs
geschreven door:
Hans Jacobs Manager innovatie
boer met papier op land

Binnen tien jaar moet de provincie Brabant voldoen aan de eisen die worden gesteld volgens de kaderrichtlijn Water en de Nitraatrichtlijn. Om landbouwers hierbij te helpen, stelt de provincie € 3 miljoen beschikbaar aan POP3-subsidie om te investeren in specifieke apparatuur voor precisiebemesting, beter bodembeheer en/of het verminderen van erfemissies bij het wassen van spuitmachines.

Aanvragen

De te verkrijgen subsidie bedraagt 40% van de subsidiabele kosten. Subsidie kan worden aangevraagd tussen 4 juni en 16 juli. Wilt u weten welke investeringen in aanmerking komen voor deze subsidie? Vraag dan per e-mail de volledige investeringslijst op.

Subsidiefocus begeleidt ook graag uw subsidietraject, door de uitgebreide ervaring met deze regeling kunnen wij u goed adviseren over de te nemen beslissingen. Neem vandaag nog contact op met een van onze consultants. 
 

Wilt u meer weten over deze subsidie? Onze specialist helpt u graag verder!

Mail Hans
Portretfoto van Hans Jacobs
Manager innovatie
Bel
073-6465475
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan