Populariteit MIT-subsidie vraagt om hoogstaand projectplan

14 september 2021

Tot begin september was het mogelijk MIT R&D-subsidie aan te vragen. Een mooie kans om steun te ontvangen voor de realisatie van ontwikkelprojecten. Er zijn dan ook weer enorm veel aanvragen gedaan. Een kwalitatief hoogstaand plan is een must.

Portretfoto van Joost Janssen
Geschreven door:
Joost Janssen Manager innovatie
onderzoek laboratorium

MIT R&D subsidie

Voor het midden- en kleinbedrijf in Zuid-Nederland was het tot en met 9 september mogelijk om een aanvraag in te dienen voor de regeling Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT). Deze subsidie is ontzettend populair bij ondernemers die in samenwerkingsverband willen werken aan de ontwikkeling van een innovatie. Er zijn dan ook maar liefst 91 aanvragen ingediend. Het beschikbare budget bedroeg € 8,47 miljoen en is maar liefst 2,3 keer overvraagd.

Kwalitatief hoogstaand projectplan

Voor de beoordeling van alle ingediende aanvragen wordt gekeken naar de inhoud van de plannen. De projecten worden gerangschikt op basis van kwaliteit waarna duidelijk wordt welke plannen op steun kunnen rekenen. Een goedkeuring voor de MIT R&D-regeling geeft uw project en bedrijf extra kansen op ontwikkeling en groei. De grote populariteit van de regeling maakt dat de kwaliteit van uw projectplan bijzonder hoog moet zijn. De inhoud moet eruit springen om indruk te maken op de beoordelaars.

Laat u begeleiden

De innovatieconsultants van Subsidiefocus hebben inmiddels jaren ervaring met de MIT-regeling. En omdat we voor elke sector een specialist in huis hebben, kunnen we u uitstekend op maat begeleiden. Overweegt u komend jaar een aanvraag in te dienen voor MIT R&D? Neem vooral contact op, zodat we samen kunnen zorgen voor een kansrijk projectplan.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de MIT-regeling biedt, zowel regionaal als landelijk? Neem contact op met Joost Janssen, manager innovatie, via telefoonnummer 073‑6465338 of stuur Joost een e-mail.

Op de hoogte blijven van het laatste subsidienieuws? Schrijft u zich dan in voor onze e-mailnieuwsbrief.

Wilt u meer weten over MIT R&D? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Joost
Portretfoto van Joost Janssen
Manager innovatie
Bel
+31623928457
Download het whitepaper MIT-subsidieregeling

MIT subsidieregeling

Speciaal voor mkb’ers die innoveren
Download het whitepaper
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws
Meld u direct aan