Subsidie SEBA voor aanschaf elektrische bestelauto’s zeer populair

22 maart 2021

Op 15 maart is de nieuwe subsidieregeling SEBA voor de aanschaf van elektrische bestelauto’s opengegaan. De subsidieregeling blijkt heel populair. Wilt u ook investeren in een duurzame bestelauto? Wacht dan niet te lang met uw subsidieaanvraag!

Portretfoto van Mariska Teurlings
Geschreven door:
Mariska Teurlings Consultant subsidies
laden elektrische auto

Subsidie SEBA voor duurzaam rijden

De Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) is een investeringssubsidie voor de aanschaf van emissieloze bedrijfswagens. De subsidieregeling is bedoeld voor auto’s met voertuigclassificatie N1 of N2 en een maximum gewicht van 4.250 kilogram. De exacte hoogte van de subsidie is afhankelijk van de waarde van uw aanschaf, maar bedraagt maximaal € 5.000 per bedrijfswagen.

Onderneem actie

De subsidieregeling is heel populair. Op de eerste dag van de openstelling is al voor € 1 miljoen subsidie aangevraagd. Het totale budget bedraagt € 22 miljoen. Kortom, overweegt u te investeren in een duurzame bestelauto, vraag snel subsidie aan!

Meer weten?

Wilt u investeren in een elektrische bestelauto? Naast de SEBA-regeling biedt ook de Milieu-investeringsaftrek (MIA) mogelijkheden voor fiscaal voordeel. Wilt u weten wat de beste aanpak voor uw investering is? Neem contact op met Mariska Teurlings, consultant subsidies, via telefoonnummer 073-6465475 of stuur Mariska een e-mail.

Op de hoogte blijven van het laatste subsidienieuws? Schrijft u zich dan in voor onze e-mailnieuwsbrief.

Wilt u meer weten over de SEBA-regeling? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Mariska
Portretfoto van Mariska Teurlings
Consultant subsidies
Bel
+31630393256
icoontje whitepaper

EIA en MIA: fiscaal voordeel voor duurzaam bedrijfsmiddel

Download het whitepaper
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws
Meld u direct aan