Subsidie voor fysieke investeringen ter voorkoming van emissie naar water in Limburg

3 mei 2018

Bent u een landbouwer in de provincie Limburg en van plan te gaan investeren in innovatie en modernisering van uw bedrijf? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor subsidie!

Portretfoto van Hans Jacobs
geschreven door:
Hans Jacobs Manager innovatie
akker mais

De Provincie Limburg stelt de subsidieregeling fysieke investeringen open. De openstelling maakt deel uit van het Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3) en is specifiek gericht op het stimuleren van fysieke investeringen met als doel bredere uitrol van innovatie binnen de agrarische sector. De openstelling is specifiek gericht op het voorkomen van emissie naar grondwater.
U kunt deelnemen aan de regeling als u een landbouwer bent of een groep van landbouwers vormt. Uw investering moet een fysieke investering zijn, die is opgenomen op de door de provincie opgestelde onderstaande lijst:

schema

Aanvragen subsidie

Aanvragen in het kader van het Plattelandsontwikkelingsprogramma kunnen worden ingediend van 14 mei tot en met 22 juni 2018. De subsidie bedraagt 40% van de subsidiabele kosten. Minimaal investeringsbedrag is € 25.000, wat resulteert in € 10.000 subsidie. Maximaal subsidiebedrag is € 100.000.
Per landbouwer kan één keer subsidie worden aangevraagd binnen deze openstelling. Een aanvraag kan uit meerdere investeringen bestaan. Rangschikking van aanvragen vindt plaats op basis van projectscore. 

Is uw interesse gewekt en wilt u weten of uw project geschikt is voor een kansrijke aanvraag? Onze specialist helpt u graag verder!

Mail Hans
Portretfoto van Hans Jacobs
Manager innovatie
Bel
073-6465475
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan