Subsidie voor landbouwinnovatie

4 februari 2020

De provincie Brabant zet ook in 2020 in op innovatie in de landbouw door het openstellen van een nieuwe subsidieregeling: Subsidie Landbouw Innovatie. Wilt u in samenwerking met een andere partij een project uitvoeren dat bijdraagt aan een duurzame landbouw? Dan biedt deze subsidie u wellicht kansen! 

Portretfoto van Hans Jacobs
Geschreven door:
Hans Jacobs Manager innovatie
landbouwperceel

Innovatie in landbouw

Uit de nog niet definitief gepubliceerde nieuwe Noord-Brabantse subsidieregeling kunnen samenwerkingsverbanden steun krijgen voor het uitvoeren van hun innovatie in de landbouw. Het project moet gericht zijn op verduurzaming. Voornamelijk initiatieven en innovaties die extra aandacht hebben voor maatschappelijk draagvlak, waardecreatie en kringlooplandbouw, maken kans op subsidie. Projectresultaten zijn bijvoorbeeld het verlagen van milieuemissies, klimaatmitigatie en zuinig grondstoffengebruik.

De nieuwe regeling is nog niet gepubliceerd. Wilt u toch alvast weten of uw project hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact op met Hans Jacobs, manager innovatie, op 073-6465343 of stuur Hans een e-mail.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Hans
Portretfoto van Hans Jacobs
Manager innovatie
Bel
+31736465475
Icoon subsidiescan

Ontdek de subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf

Vul de subsidiescan in
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan