Verlenging looptijd MKB Idee wegens corona en grote belangstelling

27 oktober 2020

U kunt weer een subsidieaanvraag indienen voor MKB Idee. Zowel de looptijd van deze derde openstelling als de totale looptijd van de regeling is verlengd.

Portretfoto van Mariska Teurlings
Geschreven door:
Mariska Teurlings Consultant subsidies
lamp idee

Doel MKB Idee

Het doel van de subsidieregeling MKB Idee is het ondersteunen van projecten die belemmeringen wegnemen om te investeren in scholing en ontwikkeling van uw personeel. Als mkb-ondernemer kunt u 100% van uw subsidiabele begroting vergoed krijgen. Wordt uw aanvraag goedgekeurd, dan ontvangt u een voorschot op de uiteindelijke tegemoetkoming.

Verlenging openstelling

De regeling zou met ingang van 1 januari 2021 komen te vervallen, maar is met twee jaar verlengd. Een van de redenen hiervoor is dat veel projecten door de coronacrisis vertraging hebben opgelopen. Daarnaast is de belangstelling voor deze derde openstelling erg groot. De verleende verlenging is noodzakelijk om alle ingediende aanvragen goed te kunnen beoordelen. Naar verwachting zal ook een vierde openstelling bekendgemaakt worden.

Meer informatie

Wilt u als mkb-ondernemer, alleen of in samenwerking, een belemmering opheffen om te investeren in scholing of ontwikkeling van uw personeel? Neem dan contact op met Mariska Teurlings, consultant subsidies, via telefoonnummer 073-6465475 of stuur Mariska een e-mail.

Wilt u meer weten over MKB Idee? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Mariska
Portretfoto van Mariska Teurlings
Consultant subsidies
Bel
+31630393256
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan