Vier wijzigingen SLIM-subsidie voor samenwerkingsverbanden

1 juni 2022

Op 1 juni 2022 gaat de SLIM-subsidie weer open voor samenwerkingsverbanden. Dit jaar is er een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd. Wilt u samen met andere mkb-bedrijven investeren in de ontwikkeling van uw personeel? Check dan goed alle voorwaarden.

Portretfoto van Patrick Verschure
Geschreven door:
Patrick Verschure Consultant innovatie
stage monteur

Aanpassingen SLIM-subsidie

  • Voorgaande jaren was de SLIM-subsidie voor samenwerkingsverbanden slechts één maand open voor aanvragen. Dit jaar is dat twee maanden. De subsidieronde loopt van 1 juni tot en met 29 juli 2022.
  • Afgelopen rondes werden alle ingediende aanvragen beoordeeld op kwaliteit. Deze beoordelingsfase startte pas na sluiting van de subsidieronde. Besloten is om de aanvragen voortaan te beoordelen op volgorde van binnenkomst. Op deze manier weet u sneller of uw aanvraag voldoet.
  • Bij de afgelopen openstellingen is het beschikbare budget niet volledig benut. Voor dit jaar is afgesproken dat het eventueel overgebleven budget doorgeschoven wordt naar de volgende openstelling. Dit vergroot de kans op goedkeuring van uw aanvraag in een latere ronde.
  • De beoordeling van de aanvragen en eindverantwoordingen wordt meer maatwerk. Het is belangrijk dat uw project voortaan specifiek is toegesneden op uw bedrijf.

Activiteiten SLIM

Wilt u inzicht krijgen in de scholingsbehoefte van uw personeel? Wilt u loopbaan- of ontwikkelplannen laten opstellen? Of wilt u werken aan een nieuwe methode die uw medewerkers stimuleert hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen? Dan is de aankomende subsidieronde van SLIM interessant voor u. Voorwaarde is wel dat u uw activiteit samen met minimaal twee niet-verbonden mkb-partijen uitvoert.

Meer weten?

Neem contact op met Patrick Verschure, consultant innovatie, via telefoonnummer 073-6465475 of stuur Patrick een mail. Hij is expert op het gebied van de SLIM-regeling en bespreekt graag samen met u de mogelijkheden voor een succesvolle aanvraag én uitvoering van uw project. Voor meer informatie kunt u ook het whitepaper downloaden.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste subsidienieuws? Schrijft u zich dan in voor onze e-mailnieuwsbrief.

Wilt u meer weten over de SLIM-subsidie? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Patrick
Portretfoto van Patrick Verschure
Consultant innovatie
Bel
+31653186164
Icoon download whitepaper SLIM regeling

Een leven lang leren en ontwikkelen? Zo maakt u slim gebruik van de SLIM regeling

Download het whitepaper
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws
Meld u direct aan