Voucher AgriTech voor Zuid-Hollandse tuinbouwers die willen innoveren

28 april 2021

Grijze technologie groen toepassen, dat is het doel van de nieuwe voucherregeling AgriTech van Innovation Quarter. Bent u ondernemer in de tuinbouw en wilt u samen met een technologiebedrijf een project starten om innovatie toe te passen in de kas? Vraag de voucher aan!

Portretfoto van Boudewijn Zuijderhoudt
Geschreven door:
Boudewijn Zuijderhoudt Consultant innovatie
tomatenteelt

Investeren en innoveren in Zuid-Holland met Innovation Quarter

Innovation Quarter staat voor investeren en innoveren in Zuid-Holland. Met de voucherregeling van het AgriTech-programma streeft de ontwikkelingsmaatschappij ernaar barrières te doorbreken die grootschalige toepassing en nieuwe verdienmodellen in de weg staan. Denk hierbij aan hoge kosten en risico’s voor validatie en het combineren van groene en grijze kennis voor innovatie.

Met de nieuwe voucherregeling kunnen samenwerkingsverbanden die bestaan uit minimaal één tuinbouwonderneming en één technologiebedrijf subsidie aanvragen. Alle ondernemers in de gehele Zuid-Hollandse tuinbouwsector izijn uitgenodigd om deel te nemen aan de subsidieregeling. Van tuinders en veredelaars tot de verslogistiek. Met de voucher kunt u een innovatieproject uitvoeren gericht op het toepassen van grijze technologie in de groene sector.

Gebruik fieldlabs

Innovation Quarter is overtuigd van het nut van fieldlabs tijdens het testen en opschalen van innovaties. Wanneer u met uw project gebruikmaakt van een innovatiecentrum verhoogt dit de kans op toekenning van subsidie. De voucher heeft een maximum waarde van € 100.000. De minimum subsidieaanvraag bedraagt € 40.000. U kunt uw aanvraag tot en met 21 juni 2021 indienen.

Meer weten?

Wilt u in samenwerkingsverband grijze technologie groen maken en wilt u weten wat uw subsidiemogelijkheden zijn? Of bent u op zoek naar partners waarmee u een innovatieproject kunt starten? Neem contact op met Boudewijn Zuijderhoudt via telefoonnummer 073-6465337 of stuur Boudewijn een e‑mail.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste subsidienieuws? Schrijft u zich dan in voor onze e-mailnieuwsbrief.

Wilt u meer weten over de voucher van AgriTech? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Boudewijn
Portretfoto van Boudewijn Zuijderhoudt
Consultant innovatie
Bel
+31647834872
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan