Voucher voor energie-innovatie in Gelderland

12 mei 2021

De provincie Gelderland opent via De Groeiversneller een nieuwe pilot voor ondernemers. Doel is om innovatieve energieproducten of -diensten voor te bereiden op een praktijksituatie of om deze te demonstreren bij een ondernemer in Arnhem.

Portretfoto van Joost Simkens
Geschreven door:
Joost Simkens Consultant innovatie
Gelderland

Voucherregeling Groeiversneller

De voucherregeling is beschikbaar voor mkb-ondernemers in Gelderland die actief zijn in de energiesector. U kunt een voucher aanvragen als u in Arnhem gevestigd bent en wilt investeren in de eerste toepassing van een Gelderse energie-innovatie of deze wilt demonstreren in een praktijksituatie.

Waarde voucher en voorwaarden

De voucher bedraagt minimaal € 10.000 en maximaal € 30.000 en dekt tot 80% van de te maken projectkosten. U kunt de voucher gebruiken om een externe adviseur in te huren voor de ontwikkeling van strategieën, plannen en ontwerpen. Ook de aanschaf van materiaal waarmee u de demonstratie bouwt, valt onder de regeling. Het project moet gericht zijn op Technology Readiness Level (TRL) 7 en/of 8. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voucherregeling van De Groeiversneller? Neem dan contact op met Joost Simkens, consultant innovatie, via telefoonnummer +31 6 51498348 of stuur Joost een e‑mail

Op de hoogte blijven van het laatste subsidienieuws? Schrijft u zich dan in voor onze e‑mailnieuwsbrief.

Wilt u meer weten over de voucherregeling? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Joost
Portretfoto van Joost Simkens
Consultant innovatie
Bel
+31651498348
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan