Onze werkwijze

Proactief en resultaatgericht
Portretfoto van Roy Hoven
Roy Hoven Manager Subsidiefocus

Subsidiefocus begeleidt u in het volledige subsidietraject en zorgt ervoor dat uw subsidieaanvragen zo goed mogelijk worden ingediend. Wij gaan verder dan de subsidieaanvraag en begeleiden uw project van A tot Z. Onze consultants beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om u te begeleiden. We begrijpen de problematiek, zien de onderscheidende kwaliteiten ervan en vertalen deze daadkrachtig naar de meest kansrijke subsidieregeling.

Onze consultants brengen de activiteiten en plannen van uw organisatie in kaart. Vervolgens maken wij alle mogelijke subsidiekansen en fiscale stimulansen voor u inzichtelijk. De geschikte subsidieregelingen zetten wij overzichtelijk voor u op een rij in een uitgebreide rapportage. U weet zo precies voor welke subsidies of fiscale stimulansen uw organisatie in aanmerking komt.

Doet u een duurzame of milieuvriendelijke investering? Wij begeleiden u vanaf de eerste offerteaanvraag en stellen voor u de benodigde specificaties op om te kunnen voldoen aan de eisen van een specifieke regeling. Bij akkoord nemen wij u het gehele aanvraagtraject uit handen. Van het indienen van de aanvraag en het beantwoorden van vragenbrieven tot en met de afhandeling en overdracht van de nodige gegevens aan uw accountant.

Subsidiefocus begeleidt alle stappen van uw subsidieaanvraagtraject. Wanneer een geschikte subsidieregeling is gevonden voor uw plannen, zorgt Subsidiefocus voor een gedegen projectplan. Na het indienen blijven wij het traject van beoordeling op de voet volgen en beantwoorden we eventuele vragenbrieven.

Wij geven advies over het opzetten van uw projectmanagement en bieden ondersteuning gedurende de volledige looptijd van het project. Ook de einddeclaratie nemen wij voor onze rekening. De einddeclaratie is van essentieel belang voor het succesvol afronden van het subsidietraject. Hierbij moet u immers aantonen dat het project volgens planning is afgerond en dat u aan alle gestelde voorwaarden heeft voldaan. Subsidiefocus stelt de bijbehorende inhoudelijke eindrapportage en de financiƫle verantwoording voor u op.

Kortom, Subsidiefocus verzorgt uw subsidiemanagement van A tot Z voor u. U kunt zich volledig op uw investering of project concentreren zonder u zorgen te hoeven maken over uw subsidieaanvraag.