Over Subsidiefocus

Van gesignaleerde kans tot een succesvolle subsidieaanvraag
Portretfoto van Roy Hoven
Roy Hoven Manager Subsidiefocus

Wij zijn een internationaal opererend adviesbureau gericht op innovatie. Al meer dan twintig jaar helpen wij ondernemers hun dromen en ambities te realiseren. In een wereld die dagelijks verandert, signaleren wij elke dag opnieuw kansen voor onze klanten. Ons team heeft kennis van uw sector en alle financieringsmogelijkheden. Zo helpen wij u uw doelen bereiken.

Subsidiekansen, thuis in elke branche

Onze gemotiveerde, hoog opgeleide consultants werken in dynamische teams rond sectoren, klanten, thema's en regio's. Samen zorgen zij voor succesvolle financiering van uw innovatie. Als onderdeel van ABAB Accountants en Adviseurs hebben wij een schat aan kennis in huis waardoor wij u nog  beter kunnen ondersteunen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Proposal support   
    Wij helpen u bij uw aanvraag.        
  • Building consortia     
    Wij  zoeken de juiste partner voor u.
  • Compliance support   
    Wij helpen u bij uw administratie.

Persoonlijk en proactief

Wij hechten waarde aan een persoonlijke relatie en proactief handelen. Onze consultants zijn betrokken bij uw bedrijfsactiviteiten en staan altijd voor u klaar. Zij denken mee over toekomstplannen en dragen proactief bij aan het succes van uw projecten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Subsidiefocus? Neem dan contact op met Roy Hoven via telefoonnummer +31(0)73-6465475 of stuur Roy een mail.

Referenties Subsidiefocus

Benieuwd waarom onze klanten voor Subsidiefocus hebben gekozen? Lees in onze referentieverhalen hoe onze klanten de dienstverlening van Subsidiefocus ervaren. Of op de hoogte blijven van het laatste subsidienieuws? Schrijft u zich dan in voor onze e-mailnieuwsbrief.

Ook interessant voor u:

 

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws
Meld u direct aan