Europese vlaggen
Subsidies

Eurostars

Subsidie voor internationale innovatieprojecten

Wilt u samen met partners een internationaal innovatieproject uitvoeren? En bent u hiervoor op zoek naar financiering? U kunt gebruikmaken van de aangekondigde openstelling die loopt van 13 juli tot en met 15 september 2022.

Eurostars, subsidie voor internationale innovatieprojecten

Eurostars is een Europees financieringsinstrument dat als doel heeft het aanjagen van innovatie door internationale samenwerking. Het programma richt zich op innovatieve mkb’ers, die samen met partners een innovatieproject willen opzetten en uitvoeren.

Projectpartners zijn bijvoorbeeld grootbedrijven, universiteiten, onderzoeksorganisaties en instellingen of andere mkb-ondernemers. Voorwaarde is dat het een internationale samenwerking betreft gericht op het delen van kennis en expertise.

Aanvragen Eurostars

De eerstvolgende subsidieronde vindt plaats van 13 juli tot en met 15 september 2022. Voor deze openstelling is geen specifiek onderwerp gedefinieerd. Dit maakt deze ronde interessant voor veel bedrijven. Voorwaarde is wel dat u binnen uw project internationaal samenwerkt aan de ontwikkeling van producten, diensten of processen die makkelijk gecommercialiseerd kunnen worden. Het innovatieve onderzoeksproject moet geleid worden door een innovatieve mkb’er. De te ontvangen financiering kan verschillen per internationale partij. Het nationale financieringsorgaan beslist bij goedkeuring van uw aanvraag welke kosten subsidiabel zijn en hoe hoog de te ontvangen financiering is.

Meer weten?

Wilt u weten of uw project en consortium in aanmerking komen voor de aanstaande openstellingen van het Eurostars-programma? Neem contact op met Joost Simkens, consultant innovatie, via telefoonnummer +31 6 51498348 of stuur Joost een e‑mail. Bent u een innovatieve mkb’er en zoekt u nog leden om uw consortium compleet te maken? Ook dan helpen we u graag.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste subsidienieuws? Schrijft u zich dan in voor onze e-mailnieuwsbrief

 

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws
Meld u direct aan