Subsidies

Horizon 2020 EIC-regeling

Subsidieregeling voor internationaal georiënteerde innovatieve bedrijven of start-ups

Met het programma Horizon 2020 wil de Europese Commissie Europees baanbrekende innovatie stimuleren. Is uw onderneming een internationaal georiënteerd innovatief bedrijf of start-up en wilt u een nieuw product, nieuwe dienst of nieuw proces op de markt brengen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een van de subsidieregelingen uit het programma Horizon 2020.

Subsidie voor baanbrekende innovaties

Kunt u met inzet van baanbrekende innovatie een bijdrage leveren aan het verduurzamen van Europa en bent u mkb-ondernemer? Kijk dan naar de subsidiemogelijkheden van de Green Deal. De Green Deal call maakt deel uit van het programma Horizon 2020 EIC Accelator. 

Subsidie voor AgROBOfood projecten

In de sector Agri en Food wordt steeds vaker gebruikgemaakt van robots. Het Horizon 2020 programma heeft nu voor het eerst een subsidieregeling, die mkb’ers binnen deze sector ondersteunt bij hun digitale transitie. Lees alles over de subsidiemogelijkheden in ons artikel 'Subsidie voor AgROBOfood projecten'

Meer weten over Horizon 2020?

Er liggen volop subsidiemogelijkheden. Neem voor meer informatie over Horizon 2020 contact op met Roy Hoven, onze manager innovatie, via telefoonnummer 073-6465475 of mail Roy. Hij adviseert u graag over de mogelijkheden en de voorwaarden van een succesvolle subsidieaanvraag.

Op de hoogte blijven van het laatste subsidienieuws? Schrijft u zich dan in voor onze e-mailnieuwsbrief.

Ook interessant voor u:

Gerelateerde branches

 • Aardbeien

  Agri en Food

  Nederland loopt in de sector Agri en Food voorop op het gebied van kennis en innovatie. De sector wil deze leidende positie vasthouden en uitbouwen.

 • Testen in het laboratorium

  Chemie

  Nederland behoort tot de top als het gaat om basischemie, voedingsingrediënten, coatings en high performance-materialen. De sector wil deze positie vasthouden en uitbreiden.

 • Energie

  Energie

  Energie is een onmisbaar onderdeel van een groeiende economie. Bent u ondernemer in de topsector Energie? Dan weet Subsidiefocus waar uw kansen liggen.

 • Hightech & Automotive

  Hightech Systemen en Materialen & Automotive

  Nederland loopt op het gebied van innovatie voorop in de sector Hightech Systemen en Materialen.

 • ICT en Creative Industrie

  ICT en Creatieve Industrie

  Als ICT-bedrijf bent u continu bezig met vernieuwing en ontwikkeling. Daarnaast vormt data de grondstof voor een geheel nieuwe industrie; de Creatieve Industrie.

 • petrischaal

  Life Sciences en Health

  Onze levensverwachting stijgt en de bevolking vergrijst. Dit biedt grote maatschappelijke uitdagingen.

 • Logistiek

  Logistiek

  De overheid wil dat de topsector Logistiek in 2020 Europees marktleider is in de aansturing van logistieke stromen over land en water.

 • Tuinbouw en veredeling

  Tuinbouw en veredeling

  Als ondernemer in de sector tuinbouw en veredeling bent u bij Subsidiefocus aan het juiste adres.

Whitepaper Horizon 2020

Europese subsidie voor onderzoek en innovatie

Hoe komt u in aanmerking voor Horizon 2020-subsidie
Download de infographic