Jonge landbouwer staat op het veld
Subsidies

Jonge landbouwersregeling

Om jonge landbouwers de kans te geven te investeren in innovatie en modernisering van hun bedrijf is de subsidieregeling Jonge landbouwers in het leven geroepen.

Subsidie voor jonge landbouwers

Ook in 2020 kunnen jonge landbouwers gebruikmaken van de Jonge Landbouwersregeling. U kunt uw aanvraag indienen tussen 7 december 2020 en 12 februari 2021. Voorwaarde is wel dat u maximaal 40 jaar bent.

De spelregels voor uw subsidieaanvraag

Per bedrijf kan één subsidieaanvraag in behandeling worden genomen. De investeringen die in aanmerking komen voor subsidie zijn weergegeven in de investeringstabel. De hoogte van de subsidie bedraagt 30% van de subsidiabele kosten tot een maximum van € 20.000 en het minimale aanvraagbedrag is € 10.000. Als uw bedrijf meerdere bedrijfshoofden heeft, is de hoogte van de subsidie afhankelijk van het aantal jonge landbouwers in uw onderneming of het percentage eigen vermogen van de jonge landbouwer in de onderneming.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Jonge landbouwersregeling? Neem contact op met Hans Jacobs, manager innovatie, via telefoonnummer 073-6465343 of stuur Hans een mail.

Op de hoogte blijven van het laatste subsidienieuws? Schrijft u zich dan in voor onze e-mailnieuwsbrief.

Ook interessant voor u:

 

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan