Jonge landbouwer staat op het veld
Subsidies

Jonge landbouwersregeling

Om jonge landbouwers de kans te geven te investeren in innovatie en modernisering van hun bedrijf is de subsidieregeling Jonge landbouwers in het leven geroepen.

Subsidie voor jonge landbouwers

Per bedrijf kunt u één subsidieaanvraag indienen voor de Jonge Landbouwersregeling. De investeringen die in aanmerking komen voor subsidie zijn weergegeven in de investeringstabel. De hoogte van de subsidie bedraagt 30% van de subsidiabele kosten tot een maximum van € 20.000 en het minimale aanvraagbedrag is € 10.000. Als uw bedrijf meerdere bedrijfshoofden heeft, is de hoogte van de subsidie afhankelijk van het aantal jonge landbouwers in uw onderneming of het percentage eigen vermogen van de jonge landbouwer in de onderneming.

Aanvragen subsidie

Ook in 2021 kunnen landbouwers tot en met veertig jaar weer gebruikmaken van de Jonge Landbouwersregeling. U kunt uw aanvraag indienen van 6 december 2021 tot en met 7 februari 2022.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Jonge Landbouwersregeling? Neem contact op met Hans Jacobs, manager innovatie, via telefoonnummer 073-6465343 of stuur Hans een e-mail.

Op de hoogte blijven van het laatste subsidienieuws? Schrijft u zich dan in voor onze e-mailnieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws
Meld u direct aan