Subsidies

POP3: Plattelands Ontwikkelingsprogramma 2014-2020

De subsidieregeling voor de innovatieve agrarische ondernemer

Bent u een agrarisch ondernemer met oog voor innovatie, modernisatie, duurzaamheid en efficiëntie? Het Plattelands Ontwikkelingsprogramma (POP3) is er voor u. Dit programma is onderdeel van het Europese landbouwbeleid. Het ondersteunt de verschillende Europese lidstaten in het ontwikkelen, verduurzamen en innoveren van de agrarische sector in hun land. POP3 loopt van 2014 tot en met 2020. 

 

De Nederlandse agrarische sector moet meer concurrerend ondernemen. De in het POP3-programma uitgeschreven regelingen motiveren agrarisch ondernemers met behulp van subsidie te investeren en innoveren. 

Subsidiefocus is uw partij in het succesvol indienen van een POP3-aanvraag. Subsidiefocus biedt ondersteuning bij het omvormen van projectidee tot degelijk projectplan. De consultants van Subsidiefocus hebben al vele jaren ervaring met de diverse POP3-regelingen. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen. Hieronder leest u welke regelingen momenteel opengesteld zijn.

Gerelateerde branches

 • Koeien in agrarisch landschap

  Agro

  De veehouderij kent vele uitdagingen. Schaalvergroting zet door en prijzen staan onder druk. Innovatie is van essentieel belang.

 • Aardbeien op lopende band

  Agri en Food

  Nederland loopt in de sector Agri en Food voorop op het gebied van kennis en innovatie. De sector wil deze leidende positie vasthouden en uitbouwen.

 • Onze adviseur is thuis in uw branche

  Branches

  De consultants van Subsidiefocus zijn volledig op de hoogte van de ontwikkelingen en subsidiekansen in uw branche. Zij adviseren en ondersteunen u proactief.