Werken bij Subsidiefocus

We bieden je een uitdagende werkomgeving met mooie kansen

Vrijheid, verantwoordelijkheid, collegialiteit. Subsidiefocus heeft je veel te bieden. We vinden het belangrijk dat jij met plezier bij ons werkt en dat je je bij ons thuis voelt. We bieden je een uitdagende werkomgeving met mooie kansen. Het is aan jou om deze kansen te benutten!

Vacatures

 1. Vacature

  Vacature secretaresse

  Vestiging Den Bosch
  Als Secretaresse voer je zelfstandig secretariƫle werkzaamheden uit en ondersteun je het team. Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en assertief ingesteld en kunt goed prioriteiten stellen.
 2. Vacature

  Vacature Consultant Innovatie Hightech

  Vestiging Den Bosch
  In de functie van Consultant innovatie Hightech Systemen en Materialen adviseer je ondernemers over de financiering van innovaties op het gebied van baanbrekende producten.
 3. Vacature

  Vacature Junior Consultant Innovatie ICT

  Vestiging Den Bosch
  Help bedrijven met het financieren van innovatie en de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen op het gebied van games, augmented reality, big data, robotics & vision, apps of (embedded) software.
 4. Vacature

  Vacature Consultant Innovatie Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

  Vestiging Den Bosch
  Als Consultant adviseer je ondernemers over het financieren van hun innovatieprojecten rondom bijvoorbeeld plantenveredeling, onderzoeken en toepassen van nieuwe technieken.