Whitepapers

11 whitepapers
 1. Whitepaper

  EIC voor grensverleggende innovaties

  Wilt u als ambitieuze mkb’er investeren in grensverleggende innovaties? De Europese Unie ondersteunt u graag via de European Innovation Council (EIC). Download het whitepaper voor alle informatie.
 2. Whitepaper

  LIFE, subsidie voor milieu en klimaat

  Bent u van plan om de komende tijd een klimaatgerelateerd project op te zetten? Download het gratis whitepaper ‘LIFE, subsidie voor milieu en klimaat’.
 3. Whitepaper

  Duurzaam bedrijfspand? Fiscaal voordeel en subsidie

  Wilt u investeren in de (ver) bouw van een bedrijfspand? En wilt u daarbij milieuvriendelijke en energiezuinige maatregelen treffen? De overheid ondersteunt u graag via subsidie of fiscaal voordeel.
 4. Whitepaper

  EIA en MIA: fiscaal voordeel voor duurzaam bedrijfsmiddel

  Wilt u investeren in energiezuinige en/of milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen? De overheid ondersteunt u graag met twee fiscale investeringsregelingen: de EIA en MIA.
 5. Whitepaper

  Succesvol internationaal ondernemen met DHI-subsidie

  Een product, dienst of technologie exporteren? Maak gebruik van de DHI-subsidie.
 6. Whitepaper

  Fiscaal voordeel Maatlat Duurzame Veehouderij

  Bent u veehouder en bent u van plan om een nieuwe stal te bouwen of een bestaande stal te verbouwen? De Maatlat Duurzame Veehouderij levert fiscaal voordeel op.
 7. Whitepaper

  Investeren in duurzame stallen? Maak gebruik van subsidie brongerichte verduurzaming

  De overheid heeft het terugdringen van emissies in de veehouderij hoog op de agenda staan. Nieuwe technieken moeten helpen. De overheid biedt ondersteuning met Subsidie Brongerichte verduurzaming.
 8. Whitepaper

  MIT subsidieregeling: speciaal voor mkb’ers die innoveren

  Innovatie is heel belangrijk voor onze economie. Voor de overheid reden ondernemers die zich bezighouden met innovatieve ontwikkelingen te ondersteunen met de MIT-regeling.
 9. Whitepaper

  Subsidiemogelijkheden voor loonwerkers en akkerbouwers

  Wilt u als loonwerker of akkerbouwer investeren in innovatieve ontwikkelingen? Check uw kansen op financiële tegemoetkoming in het whitepaper 'Subsidiemogelijkheden voor akkerbouwers'.