Whitepapers

11 whitepapers
 1. Whitepaper

  LIFE, subsidie voor milieu en klimaat

  Het LIFE subsidieprogramma heeft tot doel om innovaties op het gebied van milieu en klimaat te stimuleren.
 2. Whitepaper

  Brabantse subsidieregeling Economie en Innovatie

  Bent u een Brabantse ondernemer en wilt u samenwerken aan innovatie? Dan biedt de subsidieregeling Economie en Innovatie mogelijkheden. Download het whitepaper voor alle informatie.
 3. Whitepaper

  Subsidiekansen voor een circulaire economie

  Wilt u investeren om uw CO2-uitstoot te reduceren en uw grondstoffengebruik terug te dringen? Download dan eerst het whitepaper ‘Subsidiekansen voor een circulaire economie’.
 4. Whitepaper

  Investeren in duurzame stallen? Maak gebruik van subsidie brongerichte verduurzaming

  De overheid heeft het terugdringen van emissies in de veehouderij hoog op de agenda staan. Nieuwe technieken moeten helpen. De overheid biedt ondersteuning met Subsidie Brongerichte verduurzaming.
 5. Whitepaper

  De MIT subsidieregeling: speciaal voor mkb’ers die innoveren

  Innovatie is heel belangrijk voor onze economie. Voor de overheid reden ondernemers die zich bezighouden met innovatieve ontwikkelingen te ondersteunen met de MIT-regeling.
 6. Whitepaper

  Subsidiemogelijkheden voor loonwerkers en akkerbouwers

  Wilt u als akkerbouwer investeren in innovatieve ontwikkelingen? Check uw kansen op financiële tegemoetkoming in het whitepaper 'Subsidiemogelijkheden voor akkerbouwers'.
 7. Infographic

  Circulaire economie: de subsidiekansen op een rij

  Steeds meer bedrijven leveren een bijdrage aan een circulaire economie. De overheid biedt volop subsidiekansen voor projecten op dit gebied. Download de infographic voor een overzicht.
 8. Whitepaper

  Praktijkleren: de juiste begeleiding, daar komt u verder mee

  Als ondernemer is het niet altijd makkelijk goed personeel te vinden. Daarom kunt u met subsidie zelf uw medewerkers opleiden. In het gratis whitepaper leest u alles wat u moet weten.
 9. Whitepaper

  Een leven lang leren en ontwikkelen? Zo maakt u slim gebruik van de SLIM-regeling

  SLIM is een subsidieregeling voor ondernemers uit het mkb die het belangrijk vinden dat hun medewerkers een leven lang kunnen leren en zich zo verder ontwikkelen op de werkvloer.