MIT subsidieregeling: speciaal voor mkb’ers die innoveren

Portretfoto van Joost Janssen
Geschreven door:
Joost Janssen Manager innovatie

Subsidie voor innovatie: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder

Nederland behoort tot de top vijf meest innovatieve landen ter wereld. Een positie die we koesteren, want innovatie is heel belangrijk voor onze economie. Voor de overheid reden om ondernemers die zich bezighouden met innovatieve ontwikkelingen te ondersteunen met diverse subsidieregelingen. Een van de subsidiemogelijkheden is de subsidieregeling Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT). 

MIT-Haalbaarheidsprojecten en R&D

De MIT-regeling is er speciaal voor innovatieve mkb’ers uit een van de negen topsectoren en kent twee instrumenten:

  • MIT-Haalbaarheidsprojecten
    Deze subsidieregeling biedt een financiële tegemoetkoming als u de haalbaarheid van een nieuw product wilt onderzoeken. Bijvoorbeeld door marktonderzoek of concurrentieanalyse.
  • MIT R&D-samenwerkingsprojecten
    Deze subsidieregeling richt zich op onderzoek naar of de ontwikkeling van een nieuw product. Voorwaarde is wel dat u dit samen met minimaal één andere ondernemer uitvoert.

Bent u benieuwd of uw project in aanmerking komt voor een van de MIT-instrumenten? Download het whitepaper ‘De MIT subsidieregeling: speciaal voor mkb’ers die innoveren’. In dit whitepaper hebben we de belangrijkste informatie alvast voor u op een rij gezet.

Win advies in over uw subsidieaanvraag

Wilt u graag een subsidieaanvraag doen voor de MIT-regeling? Dan adviseren wij u deskundig advies in te winnen bij een van onze consultants. De MIT-regeling is namelijk niet alleen erg populair, de aanvraagprocedure is ook complex. En door advies in te winnen vergroot u uw kansen op succes. Neem hiervoor contact op met Joost Janssen, manager innovatie, via telefoonnummer 073-6465338 of stuur Joost een mail.

Wilt u meer weten over de MIT-regeling? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Joost
Portretfoto van Joost Janssen
Manager innovatie
Bel
+31623928457
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws
Meld u direct aan