Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk: fiscaal voordeel

Wilt u uw financiële lasten van speur- en ontwikkelingswerk (S&O) verlagen en voert u deze werkzaamheden zelf als onderneming uit? Dan is de WBSO-regeling interessant voor u. Als ondernemer draagt u namelijk minder loonbelasting af over de uren en kosten die u besteedt aan R&D-projecten. En dat kan veel voordeel opleveren.

De WBSO-regeling is toegankelijk voor elke ondernemer in Nederland. De sector waarin u actief bent is niet van belang en ook de grootte van uw bedrijf heeft geen invloed op uw subsidiekansen. 

Aanvragen WBSO

Bent u geïnteresseerd in de WBSO, dan kunt u de subsidie het gehele jaar door aanvragen, tot een maximum van vier keer. De periode die uw aanvraag betreft is minimaal drie maanden en maximaal twaalf maanden.

Meer informatie WBSO

Wilt u meer weten over de WBSO? Download het whitepaper en lees alles over het financiële voordeel dat deze subsidieregeling u kan opleveren. Heeft u naar aanleiding van het whitepaper vragen? Of wilt u nu al meer weten over de mogelijkheden die de WBSO biedt? 

Neem dan contact op met Manja Oude Middendorp, consultant innovatie, via telefoonnummer 073-6465475 of stuur Manja een mail.

Wilt u meer weten over uw subsidiemogelijkheden? Onze consultant helpt u graag verder!

E-mail Manja
Portretfoto van Manja Oude Middendorp-Westendorp
Consultant innovatie
Bel
+31620538925
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws via onze e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan