Investeren in duurzame stallen? Maak gebruik van subsidie brongerichte verduurzaming

Portretfoto van Hans Jacobs
Geschreven door:
Hans Jacobs Manager innovatie

Subsidie voor het investeren in duurzame stallen 

De overheid heeft het terugdringen van emissies in de veehouderij hoog op de agenda staan. De uitstoot van bijvoorbeeld ammoniak en fijnstof in stallen heeft een negatief effect op de volksgezondheid, het milieu en ons klimaat. Nieuwe technieken moeten ervoor zorgen dat deze emissies omlaag gaan en stallen verder verduurzamen. De overheid ondersteunt de ontwikkeling van deze innovatieve technieken met de subsidie Brongerichte verduurzaming stal- en managementmaatregelen (Sbv). In het gratis whitepaper kunt u lezen hoe de Sbv innovatiemodule er precies uitziet en wat de voorwaarden en subsidiemogelijkheden zijn. 

Sbv innovatiemodule voor nieuw idee

De Sbv bestaat uit twee modules, waarvan de innovatiemodule als eerste beschikbaar komt. Deze module richt zich op veehouders die een nieuw idee hebben voor een duurzame techniek of managementmaatregel. Met hulp van de tegemoetkoming kan de veehouder dit idee gaan ontwikkelen, testen en in gebruik nemen.

Download het whitepaper

Wilt u weten hoe de Sbv innovatiemodule er precies uitziet en wat de voorwaarden en mogelijkheden zijn? Download het whitepaper. Heeft u na het whitepaper nog vragen? Of wilt u nu al weten wat uw kansen zijn om in aanmerking te komen voor deze subsidie? Martine van den Wittenboer, consultant innovatie, adviseert u graag. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 073-6465339 of stuur Martine een e-mail.

Wilt u meer weten over de subsidie voor brongerichte verduurzaming? Neem contact op!

E-mail Hans
Portretfoto van Hans Jacobs
Manager innovatie
Bel
+31622798926
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws
Meld u direct aan