Praktijkleren: de juiste begeleiding, daar komt u verder mee

Portretfoto van Mariska Teurlings
Geschreven door:
Mariska Teurlings Consultant subsidies

Subsidie voor praktijkleren

Als ondernemer is het niet altijd makkelijk het juiste personeel te vinden. Dat is de reden dat de overheid u de mogelijkheid geeft uw medewerkers zelf op te leiden, zodat zij over de juiste expertise beschikken. Voor de tijd en energie die u investeert in uw leerling-werknemers kunt u subsidie aanvragen. De Subsidie praktijkleren biedt een vergoeding voor het aantal weken dat u uw leerling begeleid heeft op uw bedrijf.

Let op: de huidige regeling Praktijkleren loopt tot en met het studiejaar 2021/2022. In opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) wordt de regeling geëvalueerd. Mede op basis van de uitkomsten daarvan beslist het ministerie of de subsidie volgend jaar wordt voortgezet. Meer informatie volgt.

De openstelling van de subsidie Praktijkleren voor het schooljaar 2021-2022 is helaas verstreken. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Subsidie praktijkleren? Bent u benieuwd naar de voorwaarden, de hoogte van de subsidie en uw kansen op tegemoetkoming? In het gratis whitepaper 'Praktijkleren: de juiste begeleiding, daar komt u verder mee' staat alle informatie overzichtelijk voor u op een rij.

Heeft u naar aanleiding van het whitepaper nog vragen? Of wilt u nu al sparren met een van onze consultants? Neem dan contact op met Mariska Teurlings, consultant subsidies, via telefoonnummer 073-6465475 of stuur Mariska een e-mail.

Meer weten over subsidie voor personeel? Neem contact met ons op!

E-mail Mariska
Portretfoto van Mariska Teurlings
Consultant subsidies
Bel
+31630393256
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws
Meld u direct aan