Subsidiekansen voor een circulaire economie

Portretfoto van Boudewijn Zuijderhoudt
Geschreven door:
Boudewijn Zuijderhoudt Consultant innovatie

Subsidiemogelijkheden voor een circulaire bedrijfsstrategie

In de Klimaatwet hebben we afgesproken dat de CO2-uitstoot in 2030 met 49% teruggedrongen moet zijn. En in 2050 willen we 50% minder primaire grondstoffen verbruiken. Ambitieuze doelstellingen waarmee steeds meer bedrijven aan de slag gaan. Wilt u ook investeren in een circulaire bedrijfsstrategie? Vergeet dan niet om de subsidiemogelijkheden te checken.

Subsidies circulaire economie

Afhankelijk van de ontwikkelingsfase waarin uw project zit, zijn er diverse interessante subsidies. En dat niet alleen op nationaal maar ook op internationaal niveau. Denk aan de Milieu-investeringsafstrek (MIA), de DEI+ subsidie en de subsidie Topsector Energiestudies Industrie. Met deze subsidies kunt u een tegemoetkoming ontvangen tot wel 70% van de subsidiabele kosten.

Download het whitepaper

Wilt u investeren om uw CO2-uitstoot te reduceren en uw grondstoffengebruik terug te dringen? Download het whitepaper ‘Subsidiekansen voor een circulaire economie’. In dit whitepaper hebben we de verschillende subsidiemogelijkheden voor u op een rij gezet. En ook vindt u er een aantal aansprekende voorbeelden uit de praktijk.

Heeft u na het whitepaper nog vragen? Of wilt u nu al sparren over uw subsidiekansen? Neem dan contact op met Boudewijn Zuijderhoudt via telefoonnummer 073-6465337 of stuur Boudewijn een mail voor een advies op maat.

Wilt u meer weten over de subsidiekansen op het gebied van circulaire economie? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Boudewijn
Portretfoto van Boudewijn Zuijderhoudt
Consultant innovatie
Bel
+31647834872
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste subsidienieuws
Meld u direct aan